donderdag 21 januari 2016

Hier is Happy Nature 3 - win een prijzenpakket!

Hier zijn ze dan, onze nieuwe stofpanelen!
Om de lancering van deze Happy Nature 3 te vieren geven we natuurlijk weer iets weg.

Prijzenpakket "Katoen": 2 stofpanelen uit Happy Nature 3 in katoen naar keuze
Prijzenpakket "Tricot": 2 stofpanelen uit Happy Nature 3 in tricot naar keuze
Prijzenpakket "Sweaterstof": 2 stofpanelen uit Happy Nature 3 in sweaterstof naar keuze

Wil je één van deze prijzenpakketten winnen? Dit staat je te doen:

1. Comment onder deze blog met daarin je favoriete combinatie stofpaneel/ bijpassend stofje uit de webshop en natuurlijk wat je ermee wil maken. Hieronder kan je alvast enkele suggesties bekijken.
2. Tel in de webshop hoeveel verschillende diertjes er intussen op onze stofpanelen terug te vinden zijn.
3. Beantwoord tot slot de volgende vraag: wanneer lanceerden we onze eerste eigen stoffencollectie, Happy Nature 1 (we zoeken een datum)?
Combineer je antwoord op bovenstaande vragen in één reactie onder deze blogpost.

Veel succes!


Benieuwd naar meer foto's van Happy Nature 3?
* in onze Flickr-pool "Happy Nature 3" kan je alle foto's van onze eigen fotoshoot bekijken, en kan je ook foto's uploaden van je eigen creaties
* op Pinterest pinnen we alle mooie maaksels uit deze collectie op het bord "Happy Nature 3"
* ook op onze Facebook-pagina vind je meer dan voldoende inspiratie-materiaal terug op zelf aan de slag te gaan


89 opmerkingen:

  1. Ik ben verzot op het huskie tricot paneel, ik zou het combineren met de effen mint ticot of met de azuurblauwe boordstof, deze samen in een Charlie voor m'n zoon zie ik volledig zitten.
    Ik tel in de webshop 12 verschillende diertjes op de panelen. Happy nature werd de eerste keer gelanceerd op dinsdag 25 november 2014. Prachtige collectie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat een pracht! Die foto's ♥♥♥ Ik ben helemaal fan van de sweateroptie, dus ik zie zo twee paneeltjes wel zitten! (Al ga ik mij niet kunnen inhouden om er nu al eentje te kopen ;-) ) De combinatie met de teddystof vind ik geweldig! Ik tel 13 diertjes in de webshop, waarvan 12 Happy Nature's en 1 zwaan. Goed bezig zeg, zo veel! Voor de lanceringsdatum moest ik flink zoeken :-) Dat het najaar 2014 was, dat wist ik zo nog wel, maar precies? Een gokje: 25 november?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zelf zou ik graag twee tricot panelen winnen. Bijvoorbeeld die van de siberische tijger, die zou ik combineren met donkergrijs.
    En het paneel met het poesje dat vraagt om een combi met een poezelig bontje.
    Ik vond inmiddels 12 verschillende dieren en de eerste collectie werd gelanceerd op 25 november 2014.
    En nu ga ik duimen draaien!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super dat er nu ook tricot en sweater stof panelen zijn! Het lijkt mij erg leuk om van het sweater stof paneel met het vosje een raglan shirt te maken, als nieuw patroon voor mijn blog. Ik tel 12 verschillende dieren op de panelen. Op 25 november 2014 presenteerde jullie de eerste collectie panelen op dit blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dochter zal zot zijn van het poesje en dan zou ik er een Cocoon dress van maken, de tijger likt me leuk voor een Billie trui. Dus ik ga voor het tricot pakket

    BeantwoordenVerwijderen
  6. En ook de 3e reeks is weer een schot in de roos. Voorlopig verberg ik ze nog eventjes voor mijn kroost, want ik heb eerst nog wat stashbusting to do... Al is het vlees vaak zwak en hou ik dit vast niet zo lang vol. Ik ga voor de sweateroptie en dan wordt dat vast de vos, met zwarte boordstof voor een Julia voor de dochter en een huskypaneel met grijze of petrol jogging die omgetoverd moet worden tot een Wolf voor zoonlief. Ik tel sinds de release van Happy Nature 1 op 25 november 2015 nu 14 verschillende dieren (inclusief 2 niet identieke uilen en koala's dus 12 diersoorten, 14 dieren) op de Happy Nature panelen en 1 zwaan in 2 verschillende groottes. Keep up the good work!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. het schattige hondje met boordstof muisgrijs :) om voor te smelten, ik tel 12 verschillende diertjes en de 1e collectie prestenteerden jullie op 25/11/2014

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een sweater voor de dochter met sweaterstofje met de poes + teddy cotton of een jurkje met het vosjeskatoentje + kona kotton gold zou ik maken.
    12 verschillende diertjes
    en de lancering van de jullie Happy Nature collectie was op 25/11/2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. 1. Dolblij zou ik zijn met de tricotpanelen van de Vos en het poesje! icm boordstoffen donkerbeige en snoepjesroze. Ik zou er voor mijn beide dochters mooie tuniekjes van maken.
    2. Ik noteerde 12 verschillende diertjes op jullie stoffenpanelen.
    3. De lancering van jullie eerste stoffencollectie was op dinsdag 25 november 2014.
    Ik ga duimen! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jullie panelen zijn altijd geweldig. Ik tel al 12 verschillende diertjes en de eerste zijn uitgebracht op dinsdag 25 november 2014. Ik zou zeker gaan voor het poesje en de vos in sweaterstof om daar voor de kids een toffe sweatertrui met kap mee te maken. De kap zou ik voeren met teddy coton voor het poesjespaneel en met nepbont 'bruintint' voor het vosjespaneel.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig zijn deze stofjes. Voor de kleinzoon zou ik een trui maken in tricot , de huskie , de boordjes zou ik in beige doen en voor de kleindochter kies ik de tricot met het poesje gecombineerd met lichtroze boordstof. Het aantal diertjes zijn 12 en de datum is 25/11/2014
    Groetjes
    Doortje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat zou ik gaan maken met deze prachtige stofjes? Ik zou voor de tricot gaan, vosjes met donkerbeige (of oranje geel, zoals in jullie foto's op Flickr) en de witte tijger met grijze boordstof. En dan maar dubben welk dier voor de jongen en welke voor het meisje bij ons thuis ;-) dan kan allebei namelijk.
    Ik telde 12 dieren op de panelen en nog een stofje met zwanen (ik kon niet helemaal zeggen of dat ook een paneelstof is of niet...), en jullie lanceerden de eerste happy nature collectie op 25 november 2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtig zijn deze stofjes. Voor de kleinzoon zou ik een trui maken in tricot , de huskie , de boordjes zou ik in beige doen en voor de kleindochter kies ik de tricot met het poesje gecombineerd met lichtroze boordstof. Het aantal diertjes zijn 12 en de datum is 25/11/2014
    Groetjes
    Doortje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zowel mama als de twee kindjes zijn helemaal zot van truien in sweaterstof op een stoere jeans. Ik hoor dochterlief al vrolijk 'woef woef' roepen bij het zien van de husky, liefst gecombineerd met jogging grijs en de stoere zoon gaat nogal kunnen spelen met zo'n vos op zijn buik, welke ik dan zou combineren met het beige. Wij zijn zot van alle 12 diertjes. Datum is 25/11/2014

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ha, wat prachtig allemaal! Vooral de vos vind ik geweldig! Ik zou graag een rekbare versie (misschien maar sweater, maar tricot is ook goed) maken met bruin-mélange boordstof.
    En ik hoop ook heel hard dat de lancering effectief op 25/11/14 was, want daar heb ik waarlijk geen idee van.
    12 Happy dieren tellen in de webshop, dat kon ik wel ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. 1) wij gaan voor een sweaterpakket: een sneeuwtijger met grijze boorstof voor een leather sweater en een husky met melange boordstof voor een cocoon dress
    2) Ik tel 12 diertjes op de panelen plus 1 zwaan
    De eerste collectie werd gelanceerd op 25/11/2014
    Fingers crossed

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik vind blauw of mint mooi, in een mooie sweater, maar de dames hier zweren bij roze en in jurkvorm... Ik sluit me aan bij bovenstaande antwoorden 12 en 25 nov 2014...

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi, mijn zoontje vind de vos het leukste! De cona cotton windsor lijkt ons het leukste om een hemdje mee te maken; maar longsleeves en sweaters zijn hier ook altijd welkom natuurlijk ;) Wij tellen 12 diertjes en denken dat het 25/11/2014 was :)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oog wat zijn ze weer prachtig. Ze worden elk jaar mooier. Dochterlief heeft al besloten dat het een poezenpaneel in tricot gaat worden. Omdat het paneel al zo uniek is gaat het een A-lijntje worden met kapmouwtjes (en misschien een kraagje). Ik vind het een echt lente-zomer paneeltje dus het lijkt me prachtig om dat te combineren met een geel tricot streepje. En omdat ik jullie combinatie toch ook super vind, zou ik wellicht een dun gevoerd bontjassen erbij maken. Lijkt me superschattig. Oh ja, Happy nature 1 werd volgens mij gelanceerd op 25 november 2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Bambiblauw en hun paneelstofjes staan van bij het begin al bovenaan mijn lijst! De stoffen zijn en blijven prachtig en geweldig om mee te werken en voor advies kan ik ook altijd terecht!
    Ik zou kiezen voor het sweaterstof-pakket omdat zoonlief Dante "meer een sweaterdrager dan een hemdendrager is tegenwoordig" (zijn woorden).
    De keuze zou dan vallen op de husky en de vos, beiden schattig en toch stoer. Husky gecombineerd met jogging grijs en de vos gecombineerd met jogging beige met een accent in nepbont bruintint als ik me volledig mag laten gaan...
    Ik tel op de panelen in de webshop 12 verschillende diertjes.
    De lancering van Happy Nature 1 was op dinsdag 25 november 2014.
    Bedankt voor deze leuke weggeefactie nav Happy Nature 3! Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een pareltjes weer! Graag doe ik mee aan de wedstrijd.
    Vraag 1: Mijn keuze... De husky gecombineerd met grijs en dat omdat de zonen hier zo graag een echt hondje willen en dat er waarschijnlijk niet zal komen - de tijger gecombineerd met petrol voor de zoon met tijger als lievelingsdier. Ik zou zomer T-shirts maken want wintergerief hebben ze nog genoeg.
    Vraag 2: aantal dieren is 12
    Vraag 3: datum is 25 november 2014
    Duimen duimen dat ik eens iets win! ;-)
    verelotte.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Evi Van den Brande21 januari 2016 om 13:55

    Wauw, super mooi! Ik zou een kleedje maken voor mijn metekindje in het voske met de kona cotton gold erbij als combinatie. Er zijn 12 diertjes en de datum is 25/11/2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hallo,
    1. ik zou dolgraag het pakket met de sweaterstof winnen. Kan ik 2 stoere sweaters maken voor mijn 2 dochters, echte dierenvrienden. Mijn keuze gaat naar de sneeuwtijger afgewerkt met een boordje in glamour sweat donkergrijs/zilver. En 1 sweater met husky afgewerkt met boordje glamour sweat mint/goud. Een sprankeltje glitter voor beiden voor een girly touch.
    2. 12 dieren
    3. 25/11/2014
    Bedankt voor de leuke give away!
    Groetjes, Hella
    hellavg@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  24. 12 dieren * 25/11/2014 *
    mijn 3 zonen 'wonen' in hun wolf, dus wil ik er nog voor elk 1 maken, een vos met donkerbeige, een sneeuwpanter met petrol en een husky met grijs

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Oh, het vosje en het katje zijn mijn favorieten! Ik zou me ermee aan sweaters wagen, zoals zovelen! Wat glamour sweat erbij en 't is in de sacoche! Wat de andere vagen betreft: 12 verschillende diersoorten en de eerste collectie werd gelanceerd op 25/11/2014
    Bedankt voor de leuke give away!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een mooie stofjes weer! Proficiat! En bedankt voor de leuke giveaway! Ik doe uiteraard mee.
    1. Ik zie mijn jongste meid al lopen in een kleedje met het schattige katje. Ik zou de achterkant in Kona Cotton Citrus maken, om het iets pittiger te maken. En de oudste heeft al laten weten dat ze wel een kleedje wil met de vos. Daarvoor zou ik de kona cotton gold als achterkant gebruiken.
    2. Als ik goed geteld heb, zijn er al 12 verschillende diertjes op jullie panelen.
    3. En Happy Nature 1 kwam volgens mij uit op dinsdag 25 november 2014. Nog maar 1 jaar en 2 maanden geleden!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een prachtige panelen! Ik zou voor de sweaterstof gaan en de absolute favorieten zijn de vos en de syberische tijger! De tijger zou ik combineren met nep bont grijzig mint en de vos samen met nep bont bruin tint. Mijn twee zoons zouden een gat in de lucht springen! Eindelijk eens een coole sweater voor de jongens. Meestal naai ik voor mijn dochter.
    Verder telde ik 12 diersoorten op de website en Happy Nature 1 werd op 25-11-2014 gelanceerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. 1) een katoenen Husky en/of vos zou hier super in de smaak vallen. Niet alleen zijn dit de perfecte kleuren voor mijn kleine meid, ook speelt ze graag voor hond! Een julia-dress zou dier dan ook perfect uit zijn!
    2) Ik zie 12 verschillende dieren op de panelen en dan nog een zwaan-stofje.
    3) De happy Nature 1 werd gelanceerd op 25/11/2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. ik vind deze helemaal geweldig:
    https://www.flickr.com/photos/124843542@N03/24388210862/in/pool-2904188@N21/
    de vos (sweater) met de bruine schouders en de blauwe boordstof.
    Ik vind deze trui super mooi.
    Of : Een katoenen poes, met een bijpassend sweaterstofje om een baby-slaapzaak te maken.
    Ook de andere dieren: Beer, Koala, Zebra, Huski, Poes, Orka, Sneeuwtijger, Giraf, Bambi, Uiltjes en Leeuwenwelp zijn ook super natuurlijk.
    (Ik tel dus 12 diertjes ...)
    Zoveel diertjes al sinds 25/11/2014...
    Gewoon geweldig.
    Alvast proficiat met de nieuwe lijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. vanmiddag gezien op Instagram en mijn collega vroeg onmiddellijk een T-shirt met de tijger erop ;-)
    Zo'n toffe prints alweer! Gefeliciteerd...
    Voor mezelf zie ik een trui met vlindermouwen wel zitten (à la Julia van Compagnie M): stofje met de husky, samen met glamour sweat mint gold...

    Volgens mijn telling zijn er ondertussen al 12 diertjes! (wauw...) en de eerste collectie was er op 25 november 2014...

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat leuk!! Ik zou graag 2 panelen van de katoen-versie willen, het liefst het vosje en de huskyhond in combinatie met de kona cotton gold en de kona cotton blue. Ik zou er een tas voor mijn zusje van maken, omdat ze dol is op honden... Jullie hebben in totaal 12 dierenpanelen uitgebracht, gefeliciteerd!! De eerste collectie was op 25-11-2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Gefeliciteerd met deze nieuwe en super mooie derde reeks van happy nature.
    Graag waag ik ook mijn kans om de stofjes te winnen. Als eerste zie ik een mooie theo met korte mouwen voor ons zoontje in de combinatie paneel vos met Kona cotton gold. Ten tweede dacht ik aan een zomers Ileana jurkje voor de dochter uit het paneel kitten met kona cotton citrus.
    Volgens mij was de lancering van Happy Nature 1 op Dinsdag 25/11/2014. Iedere collectie telt 4 dieren en daarmee komt het totaal intussen al op 12!

    Groetjes Daisy

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik had er al enkele bewonderd op de testerblogs, maar ik ben aangenaam verrast om de andere ook te zien. 3 tricotpaneeltjes van Happy Nature 2 liggen te wachten tot het weer verbetert. Shame on me ik ben nog niet tot in de productiefase van hun T-shirts gekomen. Maar nu is het eerder sweaterweer ;-)

    Zoonlief ziet het tijgerpaneel volledig zitten en ik denk dat het een chess sweater of een ander model met een grijs vlak aan het rugpand en grijze mouwen. Ik zie het al voor me. Omdat dochterlief niet kan achterblijven. Ik denk dat de huskypup de winner is voor haar. Er staat al lang aan Julia op de planning. Met kleine mint/groen accentjes of met petrol mouwen.
    Er zijn al 3 beestjes mijn kast te vinden, maar jullie hebben er nu 12. Een mooie collectie. De lanceringsdatum voor Happy Nature 1 was op 25 november 2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. ik zou voor de katoenen vos kiezen in combinatie met de kona cotton gold en er een mooie tas mee maken. Op die manier heb ik heel erg lang genot van het mooie stofje, ook al zou ik verdikken ;-).
    Ik telf twaalf dieren.
    En de eerste stoffen werden op 25/11/2014 gelanceerd.
    Heel leuke panelen trouwens

    BeantwoordenVerwijderen
  35. ik zou voor de katoenen vos kiezen in combinatie met de kona cotton gold en er een mooie tas mee maken. Op die manier heb ik heel erg lang genot van het mooie stofje, ook al zou ik verdikken ;-).
    Ik telf twaalf dieren.
    En de eerste stoffen werden op 25/11/2014 gelanceerd.
    Heel leuke panelen trouwens

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Haha hoe prachtig deze collectie! Ik heb dit jaar eentje met een lentefeest en haar broer moet nog volledig gekleed worden dus k zou me kunnen uitleven met een hemdje van zonen09 en een bijpassend cardiganneke ! In een blauwe sweaterstof voor het hemdje zou ik voor de coole vos gaan. Ik tel 12 en eerste collectie 25/11/2014 severineborremans@msn.com

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Oh wauw wat zijn ze weer prachtig! Proficiat!!
    Voor vraag 1: ik zou het katje in tricot combineren met de beige melange boordstof om een Julia sweater te maken voor het metekindje dat binnenkort verjaart! Voor mezelf zou ik de tijger geweldig vinden maar blauw is jammer genoeg mijn kleur niet, zeker niet da lichtblauw... Spijtig!
    Vraag 2: ik tel 12 diertjes in de webshop (13 als je de uiltjes verschillend telt of 14 als de zwanen ook als paneel tellen)
    Vraag 3: jullie lanceerden de eerste reeks op 25 november 2014 als ik me niet vergis!
    Veel succes met de verkoop!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat geweldig, zoveel stofjes om helemaal happy van te worden en vertederd, dat ook ;-) Ik zou het super vinden om deze diertjes tot leven te laten brengen door mijn ontdekkende kinderen en hun volledig te laten opgaan in hun fantasie van het diertje dat ze dragen.
    vraag 1: Graag zou ik in tricot een stoere maar ubercute zomersalopette maken van de huski voor mijn zoontje met mélange beige boordstof. Mijn dochter is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en barst van levensvreugde die ik graag in een stoere, vrolijke poesjesjurk steek met felgele boordstof.
    vraag 2: als stofpaneel en binnen het Happy Nature thema tel ik 12 verschillende dieren
    vraag 3: wat vliegt de tijd, ik verschiet ervan als ik zie dat de eerste set al op 25 november 2014 verscheen, proficiat!

    dikke knuffel - het is per slot wereld knuffeldag vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Oooh wat een lievekes alweer, hier is 't poesje favo met 't zilver glamoursweat - voor een omni tempore jurkje ipv truitje. Of voor een van de zonen een hoodie met de tijger en een joggingstofke.
    Ik zie 12 diertjes
    En de eerste collectie was 25/11/2014

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een leuke panelen weer! Mijn peuter zou de sneeuwtijger echt fantastisch vinden, misschien dat hij dan wel een blouse aanwil of een zomerhemdje. En mijn babyjochie zou een hemdje met vos superlief staan. Zou me afvragen of je de sneeuwtijger nog met de polarparty kan combineren maar anders allebei met een degelelijke kona cotton, sky of zwart of misschien zelfs flame. Zwanen, zijn ook dieren toch? Dus als het om alle panelen gaat tel ik 13 dieren. De eerste lancering was op 25/11/2014, zag ik toevallig net omdat ik nog even wat inspiratie zocht voor de uiltjes die ik nog heb liggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Om alweer stijl achterover te slaan van pure schoonheid!
    Nadat de vorige Happy panelen verknutseld werden in hoodies, een jurkje en een Charlie voor de kindjes, zou ik nu zowaarlijk eens aan mezelf en de heer des huizes durven denken ;-) Voor mezelf een jurkje met de vos en het donkerblauw. Voor meneer een "marcelleke" met een siberische tijger (afgewerkt met petrolkleurige boordjes) die hopelijk voldoende verfrissing kan brengen tijdens de ,ongetwijfeld, heerlijk zwoele zomer die ons te wachten staat :-)
    o ja de antwoorden op de vragen zijn: 12 verschillende dieren op de happy panelen en dan nog de zwanen (als die mogen meedoen). En het startschot werd gegeven op 25-11-2014!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Ola, een kans waar we niet aan voorbij willen gaan! Ik probeer zeker mee! Mijn antwoorden:
    1- ik kies voor de sweater panelen: eentje met de husky, gecombineerd met de 'matelassé lichtgrijs' wordt dit een Ole voor de jongste zoon, dan kan hij het lekker aandoen als tussen-seizoens-jasje en lang dragen; eentje met de sneeuwtijger voor grote broer (dat mag al wat stoerder) gecombineerd met de "tricot babyblauw", dat wordt een Charlie! *smelt, ik zie het al voor me*
    2- ik tel 12 paneelstoffen met 14 verschillende dieren
    3- de eerste lancering was op 25 november 2014, wat lijkt dat alweer lang geleden!
    Verder rest me alleen nog de vingers te kruisen :-). Veel succes met deze alweer prachtige collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wow, wat zijn ze weer mooi!
    Ik zou kiezen voor de tijger in combinatie met petrol. Daar zou ik graag voor een van mijn zoontjes een mooie trui van maken.
    Er zijn 12 verschillende dieren te vinden op de stofpanelen.
    De eerste collectie was op 25 november 2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Super panelen zijn het weer geworden! Leuk dat er nu ook sweater is, daar zou ik dan ook voor kiezen;) De Siberische tijger voor me stoere meid, gecombineerd met teddy cotton en het katje voor me kleine prinsesje gecombineerd met grijze glamoursweat. Ik telde 12 diertjes op de panelen en de eerste kwamen volgens mij uit op 25-11-2014. In ieder geval gefeliciteerd met de prachtige stofjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wauw! Ook deze keer. Ik ben zot van de vos en de tijger. In sweaterstof graag. Ik heb de diertjes niet geteld, maar ik gok op 12 stuks. En gezien de antwoorden hierboven zal de lanceringsdatum van de eerste collectie wel 25 november 2014 geweest zijn. Met alle lof en dank aan de mensen die voor mij hun antwoord postten 😜

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Supermooie collectie weer! Ik zou heel graag de sweatercollectie uitproberen voor mijn 2 meisjes om er een mooie jurk van te maken. De vos is stoer en zou ik combineren met de mooie nieuwe boordstof. In totaal zijn 12 verschillende dieren gebruikt en de eerste collectie is van 25 november 2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Oooh op slag verliefd op het vosje ! Zowel voor mijn zoon als dochter zou ik een leuke sweater(kleedje) maken. Maar ook de katoenen versie zou een zeer mooi kleedje opleveren bv een Tiny 2.0 Dankzij deze collecties hangen er telkens pareltjes in hun kleerkast. Al 12 diersoorten ... En dat sinds 25 november 2014. Ik zou zeggen: doe zo voort want er zijn nog ontzettend veel diertjes :) wij kijken er alvast naar uit! En winnen we niet ... Dan weet ik al wat er binnenkort op mijn verlanglijstje staat !

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een prachtige stofjes ! Mijn dochters zijn al tieners maar een stoere sweater met zo'n sneeuwtijger : moet kunnen toch ? De combinatie met Petrol boordstof vind ik mooi. Ik tel 12 dieren in de webshop en de eerste collectie panelen lanceerden jullie op 25/11/14. Keep up the good work !

    BeantwoordenVerwijderen
  50. De tijger en de husky zijn hier de absolute favoriet! Beide dochters dromen van een sweater met hun lievelingsdier erop, gecombineerd me lichtgrijze boordstof.
    De stofjes met dierenprints zijn er sinds 25/11, 12 in totaal. Fingers crossed x

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Veel geluk heb ik doorgaans niet met dit soort wedstrijden, maar met zo'n prachtige panelen kan ik toch niet anders dan deelnemen. Mijn dochters zijn prille tieners dus de tijger spreekt het meeste aan gevolgd door de husky. Zo'n paneel in sweater, gecombineerd met wit of lichtgrijs vormt de ideale lente-hoodie (tieneroutfit = hoodie/sweater + skinny, check ;-). En daarmee zijn er intussen 12 verschillende dieren, voor de eerste maal gelanceerd op 25/11/2014. Dikke proficiat met de mooie collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Oh, hier word ik zo blij van. Schitterende stofjes! Wat doen jullie dat elke keer weer keigoed!
    1. De husky (met 'silver') en vos (met 'storm' of veel glittergoud) zijn mijn favorieten in katoen. Allebei jurkjes voor de dochter.
    2. Er zijn veertien diertjes op twaalf panelen in de Happy Nature collectie. Ik mag natuurlijk de baby-koala en de baby-uil niet vergeten.
    3. Jullie presenteerden de eerste collectie op 25 november 2014.
    Ik kijk nu al uit naar Happy Nature 4!!
    Rianne&Alicia

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Oh, hier word ik zo blij van. Schitterende stofjes! Wat doen jullie dat elke keer weer keigoed!
    1. De husky (met 'silver') en vos (met 'storm' of veel glittergoud) zijn mijn favorieten in katoen. Allebei jurkjes voor de dochter.
    2. Er zijn veertien diertjes op twaalf panelen in de Happy Nature collectie. Ik mag natuurlijk de baby-koala en de baby-uil niet vergeten.
    3. Jullie presenteerden de eerste collectie op 25 november 2014.
    Ik kijk nu al uit naar Happy Nature 4!!
    Rianne&Alicia

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Oh, hier word ik zo blij van. Schitterende stofjes! Wat doen jullie dat elke keer weer keigoed!
    1. De husky (met 'silver') en vos (met 'storm' of veel glittergoud) zijn mijn favorieten in katoen. Allebei jurkjes voor de dochter.
    2. Er zijn veertien diertjes op twaalf panelen in de Happy Nature collectie. Ik mag natuurlijk de baby-koala en de baby-uil niet vergeten.
    3. Jullie presenteerden de eerste collectie op 25 november 2014.
    Ik kijk nu al uit naar Happy Nature 4!!
    Rianne&Alicia

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  56. oooh, die vos is TE schattig! Ik denk dat ik daarmee ook zou wegkomen! :) Ik zou de tricot Vos combineren met een gouden glam sweatje!
    Ik telde ondertussen 12 verschillende diersoorten op de panelen en de eerste collectie werd gelanceerd op 25 november 2014.
    Bedankt voor de leuke give away, ik begin al te duimen!
    Groetjes,
    Felke

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wauw, wat mooi allemaal!
    Ik zou gaan voor de sneeuwtijger met petrol boord, dat lijkt me prachtig. En ik zou er een hoodie van maken voor mijn oudste zoon. Er zijn 14 dieren op 12 panelen en jullie 1e collectie ging op 25 november 2014 live.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Oh, wat een schone collectie alweer! Dit wordt gegarandeerd een succes. Als echte hondenliefhebster is de husky mijn favoriet! Sweaterstof als voorkeur! Ik telde 12 dieren en de eerste lancering op 25/112014.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Super mooi! Ik heb het poesje en de vos al besteld, maar mijn kindjes zijn ook gek van de husky.
    Dus voor mij 2x de husky in sweaterstof
    1x gecombineerd met glamour sweat mint/goud voor de dochter.
    1 x gecombineerd met jogging beige voor de zoon.
    Volgens mij kan je met het leather sweater patroon van la maison victor super mooie sweaters maken van deze stofjes.
    Ik tel 12 verschillende diersoorten.
    En volgens jullie blog is de eerste lancering gebeurt op 25/11/2014.
    Groetjes Kelly

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wauw zeg! Zeer mooie panelen. Moeilijk kiezen, maar...
    1. De laatste tijd ben ik helemaal in de ban van sweaterstof, dus ik zou graag meedoen voor de sweaterpanelen (de sneeuwtijger en de vos). De sneeuwtijger gecombineerd met teddycotton als voering lijkt me een zalig warm sweatervest/jas. En de vos gecombineerd met jogging beige voor een mooie raglantrui. En zou er nog iets over zijn dan zou ik iets maken voor mijn metekindjes. Waarschijnlijk winterrokjes met een leuke applicatie erop.

    2. Ik tel op de panelen van de Happy Nature series 12 diertjes.

    3. Jullie hebben op dinsdag 25-11-2014 de eerste lancering gehad.

    En nu maar in spanning wachten.....

    Groetjes Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Allereerst proficiat met de nieuwe collectie. Ik heb op de verschillende blogs al echt prachtige dingen gezien! En hoe geweldig dat er nu ook uitgebreid is naar sweaterstof! Natuurlijk wil ik ook een kansje wagen!

    1. Ik moet niet lang nadenken voor wie ik iets zou maken. Mijn zoontje en zijn neefje zijn nog elke keer dolgelukkig en fier als ze hun hemdje mogen aandoen met de giraf en de uilen. Een nieuw hemdje voor allebei zou dus een geweldige verrassing zijn. Voor Giel zou het vossenpaneeltje met Kona Cotton Storm het mooist zijn, bij Matthéo zie ik meteen het Husky paneeltje met Kona Cotton Fog.

    2. Er zijn in totaal 12 diersoorten te vinden op jullie paneelstoffen.

    3. En op 25/11/2014 werd jullie eerste collectie gelanceerd.



    BeantwoordenVerwijderen
  62. Ook ik ben fan van jullie prachtige dierenstoffen!! Mijn favoriet is deze keer de vos in sweat!
    Er zijn al 12 diertjes uitgebracht en de lancering was 25 november 2014

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Weer prachtige paneeltjes!
    Ik zou met het tricot poezen paneeltje in combinatie met de snoepjesroze boordstof het schattigste en meest confi-jurkje ooit maken - de lila dress/jumpsuit
    Jullie hebben al twaaft diertjes gehad op de leuke paneelstofjes en de eerste lancering was op 25 nov 2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Weer een schot in de roos, om verliefd op te worden.
    Aangezien ik me voorlopig nog beperk tot katoen, doe ik graag mee voor pakketje 1.
    Mijn favoriete combo is de vos gecombineerd met de kona cotton gold. Ik tel 12 verschillende dieren op alle panelen van Bambiblauw. En volgens mij werd jullie allereerste collectie gelanceerd op 25 november 2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Oh! ik doe graag mee! Ik zou erg graag kans maken op twee tricot paneeltjes. En niet verschillend van mijn voorgangers tel ik 12 diertjes en denk ik dat de lancering was op 25 nov 2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Oh, weer zo mooi zeg! Ik kies voor het vosje in sweater gecombineerd met de beige jogging. Ik gok op 12 diertjes en de lancering was op 25.11.'14.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Kei mooie stoffen weer!! Petje af! En leuk om zo kans te maken op de prachtige stof. Ik zou gaan voor pakketje 1. Ik vind de vosjesstof prachtig en die zou ik dan combineren met de kona cotton gold.
    Ik tel 12 diertjes en de lancering was op 25 november 2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Oh supermooie collectie alweer! :-)
    Ik zou voor de sneeuwtijger gaan in combinatie met de lichtgrijze boordstof en er een Julia Sweater van maken voor de dochter.
    Er zijn in totaal 12 dieren ... en de lancering van Happy Nature 1 was op 25 november 2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  69. 1. Ik waag mijn kans voor de sweater panelen van de puppy (in combi met glamour sweat mint goud) en de vos in sweater (in combi met jogging beige)
    2. Zoals de meerderheid hierboven, telde ik 12 verschillende diertjes.
    3. 1e lancering van jullie happy nature was 25 november 2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Wat een dappere zet deden jullie op 25 november 2014, niet enkel een dappere maar ook een geslaagde. Jullie pracht paneelstofjes kwamen uit en iedereen viel voor ze.

    11 dieren werden jullie reeds op paneel gedrukt, 11 dieren waar ieder verliefd op werd en snel hun droomproject voor vond.
    Zelf wacht ik nog beetje op de aapjes ;)

    Ik zou graag met een poezenpaneeltje Marthe's verjaardagsjurk maken een lilajurkje of een tinny ik ben er nog niet uit.
    Maar voor de lila zou ik durven mengen met Fuchsia, lekker gewaagd en gedurfd ;)

    Proficiat met jullie alweer pracht collectie!!
    ps: als je nog is tester of model zoek..... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Ik zou graag deelnemen om het tricot pakketje te winnen. Ik zou dan onder andere voor het tricot paneeltje met de poes kiezen samen met de mélange beige boordstof. Wellicht zou het dan een t-shirt voor een van de dochters worden.
    Ik tel - net als de meesten zoals ik lees - 12 diertjes in de webshop.
    En ik ging het even checken, 25 november 2014 klopt helemaal als lanceringsdatum van de eerste reeks!
    En nu maar duimen dat ik eens mag winnen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Ik heb vrijdag al een sweaterpaneel gekocht met het vosje gekocht! Zo mooi!

    Ik zou graag het tricotpakket winnen.

    Ik telde 12 dieren in jullie paneeltjescollectie en de lanceerdatum van de eerste collectie is 25 november 2014.

    Ik zou kiezen voor het poesjespaneel voor mijn dochter die al helemaal verliefd is op het poesjes en ik zou het combineren met snoepjesroze boordstof.

    En de husky gecombineerd met muisgrijze boodstof.

    De kans om te winnen is erg klein want er zijn precies wel erg veel geinteresseerden...maar wie niet waagt, niet wint...

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Ik heb vrijdag al een sweaterpaneel gekocht met het vosje gekocht! Zo mooi!

    Ik zou graag het tricotpakket winnen.

    Ik telde 12 dieren in jullie paneeltjescollectie en de lanceerdatum van de eerste collectie is 25 november 2014.

    Ik zou kiezen voor het poesjespaneel voor mijn dochter die al helemaal verliefd is op het poesjes en ik zou het combineren met snoepjesroze boordstof.

    En de husky gecombineerd met muisgrijze boodstof.

    De kans om te winnen is erg klein want er zijn precies wel erg veel geinteresseerden...maar wie niet waagt, niet wint...

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Wat een pracht! Ook ik waag graag mijn kans voor de tricot-paneeltjes van het poesje (met de citrusgele boordstof) en de husky (met de azuurkleurige boordstof). Ik tel 12 bambiblauwe dieren en de eerste collectie kwam uit op 25/11/2014. Veel succes! (Ook vr mezelf ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, ik moet natuurlijk nog zeggen wat ik met de paneeltjes zou maken: de poesjes worden een stoere cocoon-dress vr mijn dochter, de husky een zachte theo of Charlie voor mijn zoontje. En nu: fingers crossed!

      Verwijderen
  75. 12 dieren en gelanceerd op 25 november 2014. Heb al een sweaterstof besteld dus ik ga voor de tricot. 2 tshirts wil ik maken voor de zoon met de leeuw en de husky. Ze zijn prachtig. Mooiste collectie van de 3 .

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Allemaal even mooi maar mijn dochter kiest de sweaterstof sneeuwtijger voor een trui met grijze boordstof aan hals en mouwen. Ze zou er een hudson pants onderwillen in de grijze joggingstof. Mijn dochter heeft de dieren geteld, ze komt aan 12. De eerste dierenpanelencollectie is volgens mij van 25 november 2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Helemaal gek van de katoenen paneeltjes! De Siberische tijger en de kleine poes... Roze en blauw als ondertoon, dé lentekleurtjes van mijn meisjes! Ik zou beiden combineren met een bijpassend katoentje en de Once upon a party wordt mijn patroon... Benieuwd? ��
    Als ik tel kom ik, net als iedereen denk ik, aan 12 dieren en vind ik de eerste collectie terug op 25/11/'14...

    Ik kan blijkbaar niet anders dan anoniem reageren, al wil ik gerust uit de anonimiteit stappen: Ik ben Kim Van Ostaeyen ��

    BeantwoordenVerwijderen
  78. De vraag is voor interpretatie vatbaar. Is het nu enkel de Happy Nature panelen of alle panelen van Bambiblauw?
    Er zijn 12 verschillende diertjes in de Happy Nature Collectie en 1 diertje (de zwanen) als gewoon paneel van Bambiblauw. De eerste collectie kwam uit op 25.11.2014.
    Mocht ik in de prijzen vallen, dan ga ik voor de husky in tricot met de geribde gijze boordstof voor mijn zoon en daar maak ik de LMV leather sweater mee. Voor mijn dochtertje zou ik de poes in tricot kiezen met de zacht roze boordstof voor een Groovy Cocoon dress.
    Groetjes,
    Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  79. 1. De vos kan me het meeste bekoren. Hiermee zou ik een trui maken voor mezelf in tricot. Afgewerkt met broodroof melange beige.
    2. Ik kan 12 verschillende dieren tellen in de Happy Nature Collectie 1
    3. De eerste collectie panelen kwamen uit op: 25 november 2014
    Groetjes, Karen

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Ik doe mee voor het vosje in combinatie met de beige jogging. Het zou een sweater of kaptrui worden voor zoon 1 of 2.
    Er doen 12 dieren mee aan de collecties en de eerste was te zien op 25 november 2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  81. 1. Ik vind de combi vosjespaneel met kona gold cotton een schot in de roos en ben helemaal weg van het jurkje dat 'zowiezohandmade' maakte... Dat zou mijn eigen dochtertje ook wel staan! Voor de zoon kies ik de husky sweaterstof met de azuurkleurige boordstof voor een sweater.
    2. Ik tel 12 verschillende diertjes op de stofpanelen.
    3. De lancering van Happy Nature 1 was op 25.11.2014.
    *Fingers crossed*

    BeantwoordenVerwijderen
  82. 1/ Voor mijn zoontje met 'helblauwe ogen om in weg te smelten' droomde ik bij het zien van de sneeuwtijger van een LMV Leather sweather (met petrol, voor het kleuraccent). Van de blauwe vossenstof, zou ik voor mijn oudste kanjer supergraag een bomber jacket maken met beige en blauwe boorden... :)
    2/ Ondertussen stralen er 12 dieren in jullie stoffenzoo
    3/ Happy Nature 1 werd officieel vermeld op 25/11/2014!

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Super leuke collectie!!
    Ik dacht ook aan een trui (vospaneel) met schouderaccent in de kleur goud voor mijn zoontje.....
    Er zijn 12 dieren te vinden. De lancering was op 25 november 2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Ik zou graag meedoen voor de katoenen panelen. Ik zou denk ik de vos combineren met cona cotten gold voor een luchtige blouse en de husky lekker gewaagd met birch of birch trees (misschien wel Highland vert loch ness... moeilijk kiezen) voor een jurkje. Ik tel 12 dieren en de eerste lancering was op 25-11-2014.
    Groetjes Wilma.

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Ik kies voor mijn foxy dochter de tricot met vos gecombineerd met de schitterende jersey goud en ik zou er een Julia sweater mee maken. Er zijn 12 dieren in jullie collectie en op 25/11/14 was de lancering van Happy Nature 1 (25/11 is tevens mijn dochter's verjaardag!).

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Ik zou gaan voor de vos in sweaterstof in combo met de mélange beige boordstof om een Camil cardigan (LMV) mee te maken voor de oudste zoon. Ik denk ook dat er 12 dieren te bespeuren zijn en de lancering van de 1ste collectie gebeurde op 25 nov 2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Ik kom uit het Waasland dus ik ga zeker voor de vos (Reinaert). Voor de zoon zou ik graag een hemdje maken met de vos en kona cotton gold.
    Er zijn 12 dieren in de happy nature collectie en de dag dat ik 35 werd was de eerste lancering: 25/11/2014.

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Mijn dochtertje van 2 heeft zelf de sneeuwtijger uitgezocht en ze heeft het er nog steeds over.. Mama moet snel aan de naai. Erbij heb ik een grijze geribde boordstof gekocht om iets soortgelijks te maken als de leather sweater van LMV. Zelf ben ik vooral gecharmeerd van de vos in de vorm van een bloes met van de beige joggingstof een stoere broek! Bambiblauw heeft 13 diertjes uitgebracht waarvan er 12 op een paneel zijn verschenen, de zwaan stond op stof die per meter wordt verkocht. En volgens mij heb ik op 25 november 2014 voor de eerste keer iets gezien/ gelezen over de Happy Nature collectie.

    BeantwoordenVerwijderen