woensdag 4 november 2015

Panelen-stress: eerlijk duurt het langst

Toen we deze zomer onze laatste collectie stofpanelen "Happy Nature 2" aan jullie toonden, bleek al snel dat de tricot panelen de absolute favoriet zouden worden.
Al heel gauw was onze (toch tamelijk grote) voorraad uitgeput en bestelden we deze asap bij.
Toen begon er vanalles mis te lopen: de kleuren waren niet goed, de dieren waren uitgerokken, te donker, alles was mis kon zijn was mis. Tot onze grote frustratie, want we weten dat het goed kan, de eerste druk was perfect gegaan. De juiste contactpersoon bleek in verlof, en daardoor werd alles fout doorgegeven, we moesten dus van vooraf aan beginnen. Tot onze en jullie frustratie, want de datum schoof maar verder en verder op, en wij konden niks doen.
Ook het transport duurde veel langer dan anders, door de verstrengde controles aan de grens. Begrijpelijk maar vervelend...

Intussen zijn we 3 maanden verder. Dat is dubbel zo lang dan het had mogen duren.  En de stof is in BelgiĆ« geraakt. Eindelijk konden die gigantische pakken open maken.
Extreem groot was onze teleurstelling toen we bij onze controle zagen dat de print te klein was gemaakt op de stof.
Een paneel moet 140 cm hoog zijn. Deze panelen blijken nu slechts ongeveer 112 cm hoog. De print en de kleuren zien er mooi uit, maar de print is te klein in totaal.

Even lieten we ons hoofd hangen. Wat een tegenvaller... Dit si niet wat we willen. We voelen ons een betje in de steek gelaten ook wat betreft de stofprinters. Maar goed.
We hebben nu al onze moed bijeen geraapt en gekeken wat we verder kunnen doen. Het kan niet altijd feest zijn, problemen zijn er om opgelost te worden.
Als je het niet weet, dan had je het misschien niet gemerkt dat de panelen kleiner zijn. Maar het is niet in ons opgekomen om de panelen zo in jullie pakjes te steken. Eerlijk duurt het langst.

We hebben de stoffen opnieuw besteld en de vermoedelijke leverdatum ligt ergens rond kerstmis. Dju, dat is (te) lang.
We bieden daarom de "tricot KLEIN paneel beer-koala-orka-zebra" in de webshop aan een kleinere prijs.
Bovendien kan je deze (en ook de rest van de webshop) ook nog eens met -10% extra bestellen deze week met de code "midseason".


Hopelijk kunnen we hiermee al enkelen van jullie uit de nood helpen.

Onze excuses voor dit ongemak. En bedankt voor jullie begrip en eindeloze geduld!

15 opmerkingen:

 1. Oooh jee... Klinkt heftig en stresserend šŸ˜±

  BeantwoordenVerwijderen
 2. och ik heb al stress van te lezen! Vreselijk toch die miserie die je kan ondervinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jonge jonge, soms gaat het idd gewoon allemaal mis. Maar, goed dat jullie je kop niet laten hangen! Het zijn fantastische panelen, ook in't klein! Voor kleiner kindjes of babies mss wel een zegen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat leest als een pure nachtmerrie...
  ♥ voor hoe jullie ermee omgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vreselijk lijkt me dat! De moed niet verliezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vreselijk lijkt me dat! De moed niet verliezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een stress! Maar heel mooi opgelost! Ik ga eens snel kijken naar die paneeltjes want voor kleine maatjes is een kleinere print ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh seg, wat een stress! Denk aan het resultaat! Want uw paneeltjes zijn super mooi. Ik ben momenteel bezig aan een sweater "marathon" met jouw paneeltjes. Binnenkort meer nieuws op mijn blog...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Poeh! Klinkt heftig! Maar ik vind het een mooie oplossing!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, wat een ellende, ik zou er ook zo mee inzitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie panelen! Bedankt voor uw bezoekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een lijdensweg zeg.
  Ik denk niet dat er mensen zijn die het erg vinden dat je de kleinere panelen verkoopt. Voor kleine mensjes kan het geen kwaad dat de print wat kleiner is, integendeel.
  Het is natuurlijk spijtig voor degene die een grote versie willen. Maar aan de andere kant: topkwaliteit is het wachten waard ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat zijn de nadelen van het vak zeker?!Maar jullie gaan er geweldig goed mee om!Kop op,verder kijken en er gaan er zeker en vast velen blij zijn met die kleine maten.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben ZO blij met ietsjes kleiner panelen. Ik heb lang getwijfeld over de koala's, ik heb toen de beertjes niet besteld omdat ik de diertjes zo groot vond op de kleuterlijfjes. Nu direct een paneel besteld voor de dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een ellende voor jullie! Maar gelukkig is het voor de kleine kindjes inderdaad ideaal.
  Zelf kocht ik het zebrapaneel en heb het afgelopen week eindelijk verwerkt. Ik ga zeker nog een paneel bestellen als ze terug binnen zijn want het resultaat is super leuk geworden en kan je hier bewonderen als je wil:
  http://molemiekesnaaiblog.blogspot.be/2015/11/zebra-sweater-met-raglan-mouwen-en.html
  Groetjes Daisy

  BeantwoordenVerwijderen