dinsdag 25 november 2014

We proudly present.... STOFFEN van Bambiblauw

Er was eens een idee. Dat idee kwam eigenlijk van jullie allemaal.
Door te luisteren naar wat jullie vroegen en wat jullie bezighield, ontstond het idee om zelf stofjes te laten drukken.
We begonnen te brainstormen. "We" dat zijn Lore en Lieselot. En we kregen een helpend brein en 2 erg handige handen van Kim.
Veel tijd, veel werk maar ook veel plezier kroop erin.

Het leek ons eens wat anders dan de stofjes die je tegenwoordig overal kan vinden.
Stofjes van ons alleen. Voor jullie allemaal.
Het werden 6 panelen van 70 cm breed en 140 cm hoog.
De stof is een hoge kwaliteit popeline, een stevige katoen van normale zwaarte. De bovenkant voelt zacht aan. Heerlijk.

We maakten strijkapplicaties van de diertjes uit de panelen. Voor bijpassende projectjes.

Wij vinden ze mooi.
En we hopen dat jullie ze ook mooi vinden....

De prachtige foto's zijn van de hand van Lize Helsen Photography.
















Wil jij de stof eens testen? Dat kan gratis en voor niks.
Wij geven 6 panelen weg, eentje van elke print.
Wat moet je hiervoor doen?

  • Schrijf in een reactie onder dit blogbericht welk paneel jij van de Sint in je schoen zou willen vinden, en vooral: welke creatie je ermee zou willen maken, met welke stof je eventueel zou combineren, enz.
  • Op 3 december worden de reacties verdeeld in een pot per gekozen paneel (bambi-uil-giraf-leeuw-korenbloemen-klaprozen) en zal een onschuldig handje uit elke pot een reactie tevoorschijn toveren.
  • We sturen het paneel dat je koos per Bambiblauw-Sint-post naar je toe.


P.S.: Problemen met aanmelden om een reactie toe te voegen? Dan kan je je reactie steeds "anoniem" plaatsen. Vergeet je naam en mailadres niet te vermelden.

472 opmerkingen:

  1. Ik vind ze allemaal wel mooi. Als ik er eentje moet kiezen ga ik voor de bambi's. Ik zou er een kleedje uit maken voor het kindje van een vriendin.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met de leeuw zou ik een kleedje willen maken voor de dochter, gecombineerd met goud en donkerblauw.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. WAAAAAAUW! Ik wil de bambi! en de leeuw! en de giraf! Wat een mooie panelen zeg! Completely in love!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Voor grote zus zou een giraffen of bambi kleedje leuk zijn voor de feesten en kleine broer met een baby tijger hemdje! Het zijn er leuke stofjes ik zou ze combineren met een stofje met driehoekjes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoewel ik al jaren een grote crush heb op giraffen, ga ik toch voor de leeuw. De combinatie van de goudachtige spikjes erboven maakt dit paneel ideaal voor de feestdagen! Een donkerblauwe blouse erboven, gouden juwelen en gouden pumps en we're done! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super mooie collectie, geweldig idee zou ik zo zeggen, meer van datte!!. Als mama van 2 meisjes zie ik verschillende projectjes in, kleedjes, dekbedovertrek, als canvas in kader voor hun nieuwe slaapkamers, ... ik zou echt niet kunnen kiezen, giraf, bambi of leeuw... ik zou blij zijn met eender welk exemplaar! Groetjes Van Vervoort-Phan

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt mooie stofjes. Ik ga voor de korenbloem. Dit wordt een prachtig kleedje voor de dochter.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Voor de oudste dochter (8jaar) zou ik een kleedje maken met de giraffen stof. Voorkant de grote giraf en achterkant de kleintjes.
    Kathleen Bleux
    email: kathleenbleux@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ze zijn allemaal mooi, maakt niet uit welke ik zou winnen, ik zou er een leuk kinderkleedje meemaken.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wohw, allereerst een dikke proficiat, prachtig!!
    De klaprozen..... Een kussen dat spreekt mij wel aan in deze mooie stof. Daar kan je echt vrolijk van worden. Groetjes. Vanderloock Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik kan niet kiezen... Ik zou er alleszins een jurkje van maken voor de dochter...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow, wat gaaf!De bambi is zo leuk! Maar aangezien er hier vooral mannen in huis zijn, ga ik toch voor de leeuw. Ook heeeel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat ontzettend mooi! Ik ga voor de giraf, mijn dochter is dol op blauw en op giraffen. Ik denk een louisa dress voor haar (mijn eerste... Spannend) met een zelfgemaakt giraffenpaspel en misschien een effen donker oker erbij? Groetjes Tessa (tessamunnik@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. WAUW!!! Wat een mooie panelen! Ik wou al direct een bestelling plaatsen toen ik de mail zag, maar dat gaat dus nog niet... ;)

    Als ik 1 MOET kiezen zal het die met de leeuw zijn met als bestemming een kledingstuk voor mijn 2-jarige dochter die ZOT is van leeuwen en ze zo mooi en overtuigend kan imiteren :)

    Het patroontje weet ik nog niet, maar het zou best een feestelijk kleedje kunnen worden met gouden paspel OF een jas, daar kan ze dan elke dag van genieten.

    elke187@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Knap! Toffe foto's met de diertjes erop :-)
    Ik ga dus ook voor de stof met de giraf erop! Het project: appelen en peren t-shirt!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wow, zo prachtig!
    ik ga voor de korenbloemen, ben benieuwd

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ooooh, zo mooi, de giraf, de leeuw, maar mijn absolute favoriet zijn de klaprozen, gewoon voor een kleedje voor mezelf :-) Ik wil ze zo graag, kan ik al een paneel reserveren voor als ik niet win ?

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik zou wel met het korenbloemen-paneel aan de slag willen. Van fotoprints ben ik echt fan, al is het soms moeilijk om niet eentje te vinden die 'volwassen' genoeg is. De beestjes vind ik de max, maar da's niet meer voor mij. De korenbloemen zouden dus ideaal zijn om een kleedje voor mezelf mee te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Voor mij dochter zou ik toch gaan voor het liefelijke hertje - zo mooi!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Heel mooi gedaan! Ik zou aan de slag gaan met de korenbloemen, maar ze zijn allemaal prachtig. Ik zou niet weten wat eerst maken: een tas, een rokje? Zolang de prachtige print maar tot zijn recht komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Mooi!!! De Sint mag voor mij de kleine girafjes brengen om een hemdje mee te maken voor mijn zoontje.

    loresteurs@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Geweldig! Wanneer kunnen we ze bestellen? Voor nu zou ik voor de giraffe kiezen! Zo gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ze zijn prachtig! Ik doe héél graag mee voor de klaprozen, voor mijzelf eens deze keer!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Oh mij lijkt het leuk om met de klaprozen een kleedje voor mezelf te maken. Een A lijntje zodat de print mooi uitkomt. Met het felle blauw als achterkant en een paspel om de arm en hals af te werken. Prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wauw prachtig gedaan! Voor mijn meisje de roze en daar zou ik dan een jurkje mee maken en een superzacht nepbont giletke erbij dat ik dan zou voeren met de roze met gouden stipjes stof van Michael Miller als ik me niet vergis.....

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Oooohhhhh moooooi!!! Ik wil wel het paneel met de leeuw om er een mooie sweater mee te maken voor dochterlief! Te combineren met goudkleurige tricot voor armen en achterzijde. Ik zie het al voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik zou het paneel met de leeuw kiezen en combineren met een effen okergeel katoentjes om er een simpel rokje mee te maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik ga voor de giraf. Mijn broer is er verzot op. Een dekbedje voor zijn (toekomstig) kindje zou dan ook geweldig zijn...

    Kim_verschueren@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wauw, ze zijn heel mooi. En ik kan geloven dat het heel plezierig was om ze te creëren, lijkt mij een droomwerkske. Ik vind de giraf zo tof, dat hadden we ook voor het geboortekaartje van de dochter. Wat ik er van zou maken? Ik zou eerst denken aan een dekbedovertrek om de giraf ten volle te tonen, en anders een doodgewoon A-lijn kleedje voor de dochter.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. De stoffen zijn super mooi ! Proficiat !
    Ik ding mee naar de giraf. Mijn dochter is gek op giraffen en een kleedje hierin zou dan ook super zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. ik wil graag jet klaprozen stofje kiezen voor een communiejurkje van te maken voor ons tille #zezijnallemaalprachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Intens mooi : de stoffen en de kleuren.
    Ik doe graag mee met de give-away om een rokje of tuniekje te maken voor mijn kleindochter. Zij woont in Ieper....poppy's of klaprozen zijn daar een dagelijkse herinnering aan de oorlog. Maar klaprozen zijn ook heel mooie bloemen ; zo intens van kleur. Combineren zou ik met de diepste tint turquoise die in het paneel zit. Hopelijk is dat dan ook bij u beschikbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wauw, mooie collectie, speelt perfect in op de modetrends. Ik ga voor het paneel met de leeuwenwelp voor een kleedje of rokje voor mijn stoere dochter!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wauw! Deze prints blazen mij omver, en dat van op enkele kilometers afstand! Vooral de diertjes zijn super origineel, zoiets vind je nog nergens. Al zou ik zelf gerust met een giraffe durven rondlopen, de bloemen stalen mijn hart. Met klaprozen in mijn schoentje zou ik een vreugdesprongetje voor de schoorsteen wagen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Waaaw, ze zijn echt prachtig! Per toeval kwam ik vandaag op jullie webshop nog voor ik d nieuwsbrief gelezen had en ik kon niet weerstaan... Meteen de giraf en de bambi gekocht. Hier wil ik nog graag meedoen voor de korenbloemen. Eens een rokje voor mezelf maken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ooooh waaaauuuwww! Lola zou zo mooi zijn met de bambi! Debbyceusters6@hotmail.com

      Verwijderen
  36. Aangezien roze nog altijd dé kleur is voor de dochters, ga ik voor Bambi. Als ik er nog een kleedje uit krijg, dan zal het dat worden, anders een mooie tas of kussen...

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wauw!! Mijn mond valt open van verbazing! Prachtig. Hier zijn gewoon geen woorden voor te vinden om deze panelen te beschrijven. Ik zie ook wel een leuk jurkje in het paneel met de bambi of klaprozen.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. ze zijn allemaal mooi, maar aangezien ik een zoontje heb kies ik voor de leeuw. Het zou een mooi kussen kunnen worden voor op zijn bed of een hemd. Gecombineerd met gouden paspel. Ik zet alvast mijn schoentje klaar. veel succes met de verkoop! groetjes charlotte.dejans@vlm.be

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Moeilijk om te kiezen...! Wat zijn het stuk voor stuk prachtige stoffen! Ik heb drie kindjes. Voor mijn zoon (11j) die een giraffenkamer heeft, zou ik een hemdje maken waarop op de achterzijde dan de giraf staat. Voor mijn oudste dochter (8j) zou ik een bambi-jurkje maken. Zij is dol op de film Bambi. Dat zou dus meteen haar lievelingsjurkje worden. Mijn jongste dochter (7j) is een romantisch type. Haar zou ik het grootste plezier doen met een korenbloemenjurkje. Ik begin al te dromen dat de Sint zou kunnen langskomen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ze zijn allemaal mooi, met drie kids, kan ik van giraffenjurk tot leeuwentrui iets moois maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Oh wat mooi! Waar kunnen we ze aanschaffen?
    Mocht ik in de pot kunnen komen dat zou de leeuw hier dienst doen voor een stoer hemd voor de zoon.
    Mooi gedaan dames!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Supermooi! We zien hier in alle diertjes wel iets ... de uil of de giraf kies maar. Hilde

    BeantwoordenVerwijderen
  43. De stoffen zijn prachtig. Een heel mooi initiatief.
    Een. Moeilijke keus.maar aangezien de dochter van 4 jaar zot is van Bambi ,kies ik voor de stof met bambi. Ik zou er een feestkleedje van maken met een goudachtige,glitter vest.

    Katrien

    katrienvangenechten71@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Zo mooi!! Ik ga voor het uilenstofje, ik heb net een hemdje zien passeren in dit stofje en dat is echt iets voor mijn zoontje die 4 jaar wordt op 6 december.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Oh wat mooi! Ik zie al helemaal een jurkje voor de dochter (3) voor me: Louisa Jurkje met het bambi paneel, gecombineerd met een effen beige/bruin stofje (kleur van bambi).

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Klaprozen, klaprozen, klaprozen!! Al maanden zit ik met zo'n stofje in mijn hoofd en plots verschijnt dat hier helemaal zoals ik het graag zie! Voor een kleedje voor mijn dochter een een rokje voor mezelf!

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wauw prachtige paneeltjes zijn dit, hopelijk 'breien' jullie er een vervolg aan! Ik lees dat velen een jurk maken voor hun dochter maar bij gebrek aan vrouwelijk nageslacht zou ik de leeuw gewoon voor mezelf houden... Of de blauwe bloemetjes lijkt me ook week wat als kleedje, afgewerkt met een effen tricot! En nu duimen dat ik braaf genoeg was dit jaar om een pakje van de Sint te ontvangen !!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hier gaan we absoluut voor de giraf... want dochterlief is ook helemaal in to giraffen... een nieuwe turnrugzak voor haar zien wij helemaal zitten....

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Woow, prachtig! Ik waag graag mn kans vr de bambi, wordt een uberschattig slaapzakje of dekentje voor mn metekindje dat in februari verwacht wordt! Dikke proficiat aan de ontwerpers!
    Stefanie, stefanie_claes@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ze zijn allemaal heel mooi. Maar die met de uiltjes vind ik super, zo schattig. Zou een leuk kleedje voor dochterlief worden. Dus ik zet het schoentje ook al klaar ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Geweldige stofjes! Proficiat! Als ik er een zou kiezen, dan is het de stof met de klaprozen. Een van mijn beste vriendinnen is vorige maand bevallen van een schitterende dochter 'Poppy'. Ze hebben mij gevraagd om haar doopkleedje te maken en het lijkt me geweldig leuk als ik dat in deze stof kon maken!
    (sieglien_van_damme@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Oh allemaal erg mooi!
    Een tijgerjurkje, een bloemenrokje, een dierenslinger, genoeg ideetjes :)
    Lijkt me leuk om te testen!
    Wanneer zijn ze online verkrijgbaar?
    (Elseelia@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  53. De giraf voor een kleedje voor de dochter en de leeuw voor een hemd voor de zoon. Of ben ik nu te hebberig? ��

    BeantwoordenVerwijderen
  54. elkeschiet@hotmail.com25 november 2014 om 08:51

    Ik zou gaan voor de giraf, samen met wat sweaterstof maakt dat een mooi truitje!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Prachtige stoffen! Ik kies voor de giraf, om een kussen van te maken voor mijn petekindje dat dol is op giraffen en voor een zwemzak voor mijn eigen zoontje, want op school is de giraf zijn tekentje.

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Maar zo mooi zeg! Prachtig gedaan! Kleedjes voor de dochters zie ik er in, gecombineerd met goud. De bambi, giraf of leeuw, allemaal even mooi! Dat zou hier een dikke hit zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Ik ga voor de giraf, omdat giraffen nu eenmaal coole dieren zijn :). Ik zou er graag een (toilet)zakje van maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Een leeuwenfietstas voor de zoon ! Of giraffen ! Ja, dat zal hij wel tof vinden !

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Waaw wat een mooie collectie! Ik heb mn hart verloren aan het bambi-stofje. Ik zou hier een feestkleedje mee maken voor mn nichtje (die trouwens echte bambi oogjes heeft). Dit stofje is perfect te combineren met gouden paspel en gouden knoopjes!

    Sarah

    sarahdiels@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Super stofjes. Mijn dochter doet haar communie en voor de kleinste zou ik een jurkje maken met de roze stof met bambi in combi met de balletjes stof. Ik kan er dan die nog bijkopen met de kleine bambi's. Mijn dochtertje is er helemaal weg van. Kan niet wachten om te beginnen...
    Grtz Sylvie
    Sylvie.vanbesien@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen
  61. wooooowww awesome fabric!!! love those colores, i´d choose the tiger for a bag or giraffe for a dress!!!! Regards from Spain

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Oooh, ik vind de hertjes wel echt een toppertje!
    Voor een supermooie pampertas voor mijn baby'tje. Laat de jaloerse blikken al maar komen! :-)

    Elke
    (elke.d.decker@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  63. de zoon is momenteel verzot op leeuwen nu hij weet wat geluid ze maken, dus ik denk dat ik voor hem een dekbed overtrek ervan ga maken. In ieder geval knap werk en als deze te koop zijn, koop ik ze allemaal zo schoon

    BeantwoordenVerwijderen
  64. De korenbloemen zijn mijn favoriet (de kids kiezen volmondig de giraffen)... ik zou er graag een paneel-doek-schilderij van maken om onze slaapkamer een eyecatcher te geven... Ik zie het al helemaal zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Wat een keimooie stofjes! Ik vind ze allemaal erg tof, maar de giraf springt er voor mij uit! Voor een kleedje voor een bijna driejarig meiske... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  66. korenbloem vind ik prachtig - feest jurk voor mezelf
    poppy vind de dochter het einde en de zoon gaat voor de leeuw.

    allemaal prachtige stukken

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Omg, ik kan ni echt kiezen....stof met leeuwen, giraffen, bambi's, klaprozen....zo moeilijk. Hemdjes voor kleinzonen, rokjes voor kleindochters en wie weet een rok voor de dochter...moet dringend een nieuwe to-do lijst beginnen.
    groetjes, Viviane

    BeantwoordenVerwijderen
  68. wow, communie-alert ! ik zou voor de communiekant een kleedje maken met de korenbloemen, omdat het blauw perfect matcht met haar ogen :-) en voor de zus een kleedje met de giraf (lievelingsdier), de jongste zus zou dan weer prachtig staan met de bambi's (aan de slag, zou ik zeggen) (depoorter.katrien@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Kiezen?!?! Moeten wij echt kiezen?!?! :D jullie beseffen niet hoe moeilijk dat is, hihi!! Ik vroeg raad aan 't zoontje Thibault en die ging resoluut voor de rrrwwwaaaa... Hiermee deed hij de leeuw na :D!! De leeuw dus! En combineren... Even denken... Colored windows geel of effen roest? :D en ik zie er zo een hemdje in voor mijn eigen Thibault-welpje :D

    Kim
    kim.deraes@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ooohh of in combinatie met de Byebye Birdie van Atelier Brunette!!! :D

      Groetjes,
      Kim

      Verwijderen
  70. Ik kies de korenbloem. Mooi voor rokjes voor mijn blonde dochtertjes, zeker met een felgroene voering in. gecombineerd met een felblauw t-shirtje.
    leentje_leemans@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Voor Anna de giraf, voor stoere Louise een kleedje van de leeuw. Maar misschien zien zij het net andersom. Prachtige stofjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Waaw wat mooi, ik zou de giraf kiezen en combineren met de shine green coral stof in jullie assortiment. Zou een mooie jurk worden voor mijn dametje.

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Die uiltjes zijn de max! Voor een shirt voor een zeer "wijze" kleindochter

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Ik zou heel graag het stofje met de giraf gebruiken voor een feestkleedje voor onze meid van 2,5jaar. Mooi te combineren met een witte of gouden paspel. Ze gaat die fantastisch vinden!

    Wel moeilijk om te kiezen, want de korenbloemen zouden heel mooi zijn voor een rokje voor mezelf. Mooie stofjes! proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Wauw! Dat is knap seg. Moeilijk kiezen maar ik ga deze keer eens niet egoïstisch zijn en aan mijn grootmoeder denken. Zij is gek van klaprozen dus ik weet dat ik haar een enorm plezier zou doen moest ik voor haar iets maken uit deze prachtige stof. Eventueel een deken of misschien wel een elegant kleedje. Met haar 82 lentes ziet ze er nog best hip uit ☺️

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Aan de giraf en de leeuw kon ik niet weerstaan (die zitten al in mijn winkelmandje) maar de bambi zou hier ook wel in de smaak vallen voor een kussenhoes of een rugzakje!

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Wauw, wat een prachtige stoffen! Ik zou gaan voor het stofje met de klaprozen. Ze doen me denken aan mijn mama die vorige maand overleden is. Zij wou geen bloemen in haar viering, wel keramieke klaprozen uit de Oxfamwinkel. Ik zou een kleedje maken voor mijn oudste dochter.
    Groetjes
    Mieke

    mieke_vanherck@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Er was eens een heel mooi stofje met een grote bambi op.. Dat stofje kwam een heel mooi stofje tegen met kleine bambietjes op... Samen leefden ze nog lang en gelukkig als een heel mooi kleedje voor een klein prinsesje...

    Sara Van Hoolst
    saravanhoolst@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Ik zou de giraf kiezen :) lijkt me prachtig om hier een eerste boekentasje uit de maken! :) de bambi lijkt me dan weer leuk voor ern superlief kleedje voor de dochter :)! Ik zou voor elk paneel wel iets kunnen verzinnen maar deze 2 springen er voor mij uit! Knap gemaakt! Van meersche tine, tinetjen@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Waaw,, zooooooo mooi.
    Zeer zeker de giraf.... maar de bambi en de leeuw zijn ook super.
    Een kleedje voor mijn liefste kriekske (Olivia) zou mooi zijn.

    Groetjes
    Wendy

    wb1@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Ze zijn prachtig! Voor mijn mannen zou ik gaan voor de leeuw, en daar een mooi hemd van maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Ik ga voor de giraf! Voor een kleedje voor de dochter of een rokje voor mij!
    veerle.vanhassel@live.be

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Waauw! Giraf is mijn favoriet voor een trui voor de zoon en een rokje voor de dochter!

    Gert
    gert.van.erck@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Ooooh, wat mooie stofjes! Voor mij graag de 'giraf' en mijn doel is 'n kussen te maken. Misschien wel met bijpassende paspel ertussen. Waarom 'n kussen? Ik heb nog niet zoveel stikuren als de meeste ervaren naaisters hier...

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Knap seg !
    Ook al heb ik een grote liefde voor roze en heb ik twee dochters, toch springen voor mij de leeuw en de giraf er uit.
    We doen dus heel graag mee in de hoop dat één van mijn meisjes straks een giraf of leeuw als huisdier heeft ;)
    Wat ik ermee zou maken ? Zeker een kleedje of een bloesje, hangt er ene beetje vanaf wat er uit een paneel kan, want mijn meisjes zijn niet zo heel klein meer.
    Mooi werk dames !

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Het hertje! Super mooi om een gezellig dekentje te maken voor tijdens de wintermaanden.

    evavanloock@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Ooh, super mooi!
    Ik zou graag van de korenbloemetjes een pulletje maken voor mijn dochter, of misschien ben ik wel een beetje egoïstisch met zo'n mooi stofje en maak ik er een kleedje voor mezelf mee. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Ze zijn allemaal geweldig! En ik zou persoonlijk gaan voor de giraf maar wie kan de ogen van die bambi weerstaan? Ik zou er een kleedje voor de jongste dochter mee maken die zelf ook van die geweldige ogen heeft!

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Wat een schitterende panelen! Complimenten! Vooral de giraffen zullen erg in de smaak vallen. Dit wordt DE kerstjurk! Feestelijk en stoer tegelijkertijd. Precies mijn dochter :)
    Miranda Janse
    M_janse@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Oh wauw, wat een leuke stoffen, bijna niet te kiezen... Maar mijn oog viel direct op de mooie kleuren van de giraf.... Ik zou mijn dochter heel blij maken met een jurkje, al kan ik niet garanderen dat het niet als tuniek in mijn eigen kast beland hihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Oh, ik ga voor de korenbloemen!
    Annie
    (Annie.Vanderloock@telenet.be)

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Wauw, ze zijn allemaal prachtig, maar de giraf is de favoriet! Ik zou het verwerken in een jurkje voor mezelf.Lekker speels en vrolijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Supermooi allemaal.

    Ik zou voor de korenbloem gaan en er een kleedje voor mezelf mee maken. Bovendeel in helblauwe stof en onderste deel de korenbloemen. Met een leuke paspel als extra toets :)
    Groetjes evi

    evidemey@hotmail.com

    Hopelijk ben ik braaf geweest dit jaar zodat Sint dit in mijn schoentje komt leggen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Dat Bambietje kijkt me aan, Neem me mee Catjana neem me mee... Hoe kan je dit weerstaan? Mijn petekindje zou prachtig staan met zo'n A-lijn kleedje met een gebreide beige truitje tijdens het koude weer, of een jasje met een beige schapenwolle voering... Zoveel mogelijkheden, ik moet er toch nog even over nadenken...
    Catjana Michielsens - catjana.michielsens@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Als ik zou mogen kiezen is het de giraf de jongste dochter is hierzit van haar kussentje ( strijkapplicatie) heeft het begeven in de was misschien zou ik er dan eentje kunnen maken dat niet stuk gaat in de wasmachine

    BeantwoordenVerwijderen
  96. WAAUW!!!!
    Geweldig idee van jullie!!!
    Ik wil graag de girafjes winnen, en maak er dan een kleedje voor mijn lieve LOuise van :)

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Ik zie in de giraffenstof een superleuk kleedje voor m'n dochter, gecombineerd met wat oker en gouden passpel perfect voor het familiefeest met kerst!
    Ann
    ann.bracke01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Heel mooi! Ik zou voor diegene met de super schattige bambi gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Ik ga voor de giraf, mooi cadeau voor onder de kerstboom

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Wow! Wat een geweldige stoffen. Gelukkig had ik mijn verlanglijstje voor de sint nog niet doorgegeven. Ik ga zeker zo'n paneel vragen!
    Als ik hier ook nog mocht winnen dan zou ik heel graag van de giraffe een jurkje voor mijn lieve dochtertje maken. Ik zou het combineren met een okergele paspel, of een shirtje van de 'retrotricot relief geel', of een borg vestje gevoerd met 'penny & friends flowers yellow'.

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Ik zou gaan voor de giraf. Een supercute kleedje voor de kleinste dochter om te dragen op de communie van grote broer :-)
    Super leuke stofjes!!
    Tine Derre, tinederre@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Maar zo mooi! En ik mag er maar ééntje kiezen??? Dan toch de giraf! Het is al veel te lang geleden dat ik nog eens een jurk maakte voor mijn dochter, die stof is er perfect voor! (als ik er tenminste in durf te knippen)

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Prachtig! Ik waag een kansje voor de leeuw. Kleedje voor de dochter of hemdje voor de zoon.Groetjes, Thera
    thera.van.velzen@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Al eeuwig zot van klaprozen. Dus hou ik het voor mezelf om een kleed te maken! Joke soenen

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Wauw! Instant verliefd ben ik, op àl die panelen! Maar als ik dan toch zou moeten kiezen zou ik gaan voor de klaprozen. Ik zie mijn dochter volgende zomer al in een klaprozenrokje rondhuppelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Oooo...wat zou ik graag het bambi-paneel winnen om een slaapzakje van te maken voor mijn nichtje dat in maart geboren wordt! Haar mama zal hier -als groot retro liefhebber- helemaal wild van zijn!!! Met een streelzacht oudroze fleece of teddy binnenkant en een gouden paspeltje zal ook de kleine princes er allicht dol op zijn. Ik zie het al helemaal voor mij...nu nog winnen! :-)

    sophderaedt@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Kon het niet laten en heb de giraf en de leeuw al besteld voor de meisjes. Ik speel nog graag mee voor de uil voor een hemdje voor zoonlief.

    BeantwoordenVerwijderen
  108. graag het paneel met de uil zodat ik voor mijn buurmeisje een mooi kleedje kan maken
    als 2de en 3de optie zou ik een van de bloemetjes kiezen voor een rokje voor mezelf te maken
    maar ze zijn echt allemaal mooi hoor

    groetjes en doe zo verder

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Wauw! Zo'n mooie creaties! Heel moeilijk om te kieze, maar als het echt moet, kies ik voor de bambi's. Ideaal voor een kleedje voor mijn eigen dochters of de nichtjes!
    ellenvanderreyd@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Mooi! Ik zou van de leeuw een jurkje maken voor de feestdagen. Of het voor mij wordt of voor de kids, daar moet ik nog een nachtje over slapen...

    BeantwoordenVerwijderen
  111. O waw. Ik zou wel graag een paneel te pakken krijgen voor het communiejurkje van onze Coco. Ze is geen roze meisje, houdt van stoer en dierenprints, en daarom zou ik wel durven gaan voor het leeuwenstofje. Ik zou dit dan combineren met een gouden glitterschoen en gouden cardigan, om het geheel toch wat meer 'girly' te maken. Bovendien past haar leeuwenjurkje dan volledig in het thema van haar 'circus'feest. :-)
    amelie.lecluyse@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen
  112. Liefste sinterklaas, ik zou erg blij zijn met de uiltjes. De grote uilen kunnen een truitje worden en de kleintjes een kussentje om mee te knuffelen in de zetel? Meneer de sint u weet dat ik nogal wisselvallig ben. Dus de plannen kunnen gerust nog anders uitdraaien. liefs, uw kapoentje.

    BeantwoordenVerwijderen
  113. Wow, wat een prachtige stoffen!! Fantastisch gedaan door jullie!!
    Ik hoop dat de sint mij een paneeltje van de Leeuwen brengt. Met 2 zonen in huis zou dit hier zeker scoren. Een hemdje in combinatie met wat okergeel of roest, of een stoer kussen of dekentje voor in hun zeteltje, of een boekentasje in combinatie met donkerblauw, .... ideetjes genoeg dus.

    (Nele Ryckeboer - neleryckeboer@yahoo.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  114. Stuk voor stuk prachtige stoffen. Moeilijk om te kiezen maar ik ga voor de korenbloemen en zou er graag een kleedje voor onze oudste dochter van maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  115. Ze zijn echt super tof die stofjes. Ook een leuk idee om de stof te verdelen met aan de bovenzijde de print met kleine diertjes en aan de onderzijde het groot exemplaar.
    Ik heb net alvast een bestelling geplaatst van het giraf paneel en het uiltjes paneel maar ik zou het super vinden moest de sint ook nog het leeuwenwelpje paneel brengen. Leuk voor die mooie, stoere tas gecombineerd met goudkleurige paspel en een okerkleurig binnenstofje. Super!
    ben.sarah.noah@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen
  116. Ojee, de kans om dit te winnen krijgt al lotto-allures :) Ik zou zo hard scoren met de leeuw bij m'n metekindje. Eender wat ik er mee maak. Al zie ik mezelf hier ook wel mee rondlopen.
    charlotte.deckers@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  117. Wat leuk! Ik ga voor de leeuwenprint om er een A-lijn jurkje voor mijn dochter van te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  118. Een warme salopet voor mijn stoer kereltje uit het giraffenpaneel met oranje spons als voering. Prachtige reeks!

    BeantwoordenVerwijderen
  119. zo mooi, deze panelen geven me een instant geluksgevoel. Mijn jongste dochter heeft prachtige bambi oogjes en daarom kies ik ook het bambistofje. Een kleedje in deze stof zou prachtig zijn en ze zou opvallen op haar communie.

    caroline.goevaerts@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen
  120. Ik heb 2 dochters van 7 & 9 jaar. Voor die van 7jaar zou ik een zomerkleedje maken met korenbloemen. Ze doet in mei haar 1e communie, dus ideaal om mee te pronken ! Voor mijn andere dochter van 9jaar zou ik de klaprozen kiezen, ook een zomerkleedje ( waarschijnlijk een halterjurk). En als ik de stofjes niet win ... zal ik ze toch kopen hoor ! Prachtig !

    BeantwoordenVerwijderen
  121. Wauw Loi (en de rest). Wil nog wel eens een bambikleedje voor ons Noor maken. Aangezien ze iedere avond met een bambi'tje gaat slapen, zal ze er zeker wel zot van zijn.
    Ruth
    ruthdijck@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Zooo mooi! En ik ging even geen stoffen meer kopen. Met allemaal meisjes in de familie ga ik voor het bambistofje gaan voor een kleedje, wie dan de gelukkige wordt weet ik nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  123. Oh my, die zijn schitterend! Het is al enkele jaren geleden dat ik nog achter mijn stikmachien heb gezeten, maar hiervoor haal ik het met plezier vanonder het stof! Welk patroon, maakt niet uit, heb voor elk wel iemand in gedachten: De Leeuw voor Tuur, de Giraf voor Kaat, de Bambi voor Fien, de Klaprozen voor Marie, de Uiltjes voor Emma of de Korenbloemen voor Niene...

    BeantwoordenVerwijderen
  124. Mijn dochter zou je dolgelukkig maken met het zachtroze stofje van de bambi!!! Jullie hebben echt prachtig werk geleverd! (kim Mouling - kimmouling@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  125. Wat prachtig! Ik ga voor de giraffe, die vind ik het grappigste:) Ik zou er een jurkje mee maken!
    Sonja
    sonnie_z@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  126. Heel mooi, vrolijke kleuren! Het zal een jurkje worden voor mijn dochtertje of een zak voor mezelf. Met de bloemetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  127. Ze zijn echt subliem. Mijn favorieten zijn de giraf, de leeuw en de korenbloemen. Ergens lijken ze voorbestemd om prachtige kinderjurkjes of het allermooiste kussen dat ik ooit had te worden, maar de korenbloemen zouden ook een geweldige Harlequin voor mij kunnen worden. Maar die leeuw hé.... die dook ineens op in mijn gedachten als super jurkje voor de feestdagen voor mezelf. Met een zwart (of is het bruin?) achterpand en gevoerd met eentje van de nieuwe Soft Cactus - Colored windows blauw of geel of met zo'n zwart stofje met een goudaccent. Ze zijn stuk voor stuk geweldig geslaagd, jullie zijn terecht fier op zo'n collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  128. Wauw, wat een leuk initiatief! En wat zijn ze allemaal mooi!!! Dat wordt erg moeilijk kiezen. Ik wil niet hebberig overkomen, maar er zijn wel 2 stofjes waar ik een goeie bestemming voor kan bedenken.
    Mijn zoontje is autistisch en heeft moeite met sociale contacten. Hij is echter geweldig met dieren. Ondanks dat hij het moeilijk heeft, doet hij erg zijn best (hij steekt werkelijk zijn nek uit om mee te kunnen in deze snelle wereld), hij is nieuwsgierig en grappig. Daarom zou ik voor hem de giraffe kiezen. Als ik daar een longsleeve (in combinatie met tricot) of een overhemd van maak, dan weet ik zeker dat zijn ogen elke keer glimmen als hij het aan heeft.
    Mijn dochtertje heeft het erg zwaar door het boze gedrag van mijn zoontje. Ondanks dat is ze altijd een zonnetje. Ze is lief, gezellig en maakt iedereen blij met haar aanwezigheid. Daarom zouden de bloemen (maakt niet uit welke van de 2) prachtig zijn voor haar. Ze draagt enkel maar jurken, dus ik zou er een zwierige jurk van maken. Het zou leuk zijn om haar eens in het zonnetje te zetten!
    (Ilonka Traas - briantraas@zeelandnet.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  129. Het laatste pannel met de klaproosjes zou een mooi voorjaarsproject zijn nu de dagen zo kort zijn en de NAAIAVONDEN zo lang.
    Lieve groet, n.mallens@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  130. ik heb drie dochter...dus inspiratie genoeg om deze stoffen te doen schitteren!!
    Voor de kleinste (3 j) zou ik het roze stofje met bambi gebruiken voor een eenvoudig a-lijnkleedje...zo komt de prent en de stof het mooiste tot zijn uiting.
    Mijn dochter van 8 jaar zou stralen in het blauwe stofje met de giraffe....een sweater met giraffe print gecombineerd met een blauw sweaterstofje , lijkt mij heel mooi!
    De oudste van 10 jaar heeft als sterrenbeeld een leeuw...dus zou ik voor het leeuwenstofje gaan. Zij is nog een echte prinses en draagt nog graag kleedjes...dus een kleedje met een leeuw en een afboording met iets goud-achtig!
    ...;allemaal mooie stofjes....voor mij blijft het eender.....welk de sint in mijn schoen komt leggen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  131. Voor een keer is kiezen niet moeilijk - en dat is niet omdat ik ze niet allemaal zou willen hebben, maar omdat dochterlief vlak na sinterklaas 4 jaar wordt, nog een feestkleedje verdient én verzot is op bambi !

    BeantwoordenVerwijderen
  132. Mijn dochters (2 en 3) zijn gek van Bambi en de keuze is dus gevallen op het Bambi stofje. Ik ga er dan een jurkje voor één van de twee van maken. Voor wie dat moeten ze nog even uitvechten.
    Eerlijk gezegd zijn alle stofje even mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  133. Dikke proficiat! Superoriginele stiffen en echt prachtig resultaat! Natuurlijk mag de snt mij hiervan eentje brengen, alleen is kiezen reuzemoeilijk..... De bambi is superschattig, maar we gaan toch voor de leeuw, daar kan ik zoon én dochter blij mee maken. Een donkerblauwe trui met groot leeuwenhoofd op en een kleedje met welpen en gouden paspel, dat lijkt me wel wat. Ooh, lieve sint, kom toch bij mij langs....

    BeantwoordenVerwijderen
  134. Wauw,zo mooi!! Jullie gaan me terug aan het naaien krijgen als ik dit win!
    Het is wel moeilijk kiezen, ze zijn allemaal prachtig!
    Mijn dochters hebben voor mij gekozen, de bambi of de giraf!

    BeantwoordenVerwijderen
  135. De giraf zou een plekje krijgen op de allermooiste tas die ik ooit voor mijn dochter zou maken. Naar school gaan, voor het eerst naar het middelbaar, zou dan in stijl kunnen gebeuren! Donkerblauw is haar te combineren kleur! Hele leuke collectie. Nog van dat! Jill Boeykens - jill.boeykens@live.be

    BeantwoordenVerwijderen
  136. Prachtig! Mijn kinderen zijn gek van hun zeeman-kussensloop-trui maar ze vinden de stof zo raar aanvoelen. Een giraffen of leeuwen kledingstuk van mooie kwaliteitsstof zou hun zeker kunnen bekoren.
    Inge Huysmans (ingehuysmans@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  137. Prachtig! Ook ik verkies de giraf. Ik zie er al een heel mooi rokjes ing!

    BeantwoordenVerwijderen
  138. PRACHTIG!!! Moeilijke keuze, maar ik zou dan voor de leeuw gaan. Dat zou een hemdje worden voor 1 van de zonen, of mss een rokje voor mezelf. Lekker stoer!

    BeantwoordenVerwijderen
  139. Schitterend! Om ter schoonst. Simba zou hier ongetwijfeld het meest scoren bij de dochters. En met dat zwart-goud heeft het zelfs wat feestallure, ideaal voor dé dagen.. Ik ga voor het leeuwtje. Toi toi toi.

    BeantwoordenVerwijderen
  140. De uiltjes, om een grappig kussen mee te maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  141. Susan Budding-van Gerwen25 november 2014 om 09:44

    Wat een geweldige stoffen allemaal. Ik zou voor mijn dochter (5 jaar) gaan voor de korenbloemen. Ik zou er een kleedje uit maken uit het boek stof voor durf het zelvers 2. Gecombineerd met dat prachtige heldere groen van het gras. Voor mijn zoon (7 jaar) zou ik de stof met de leeuw willen gebruiken, gecombineerd met prachtig oker. Een prachtig blousje zoals het vinkenblousje uit de La Maison Victor. En voor mijn andere zoon (2 jaar) zou ik het paneel met de giraffen gebruiken, gecombineerd met het bruin uit de vlekken van de giraf. Ook een blousje zoals het patroon uit La Maison Victor. Mocht ik niet winnen dan bestellen we zo snel als mogelijk is.
    Mijn naam is Susan Budding-van Gerwen
    Email adres is susan_van_gerwen@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  142. Wat een prachtige panelen!!! Ons tweeling dochters groeien uit hun babykamer, daarom ben ik een meisjeskamer voor ze aan het maken met vogels en hertjes. Dat hertjespaneel past daar precies bij in. Ik zou er accessoires mee maken; lampenkamp, kussentje, gordijntjes voor achter de facetraampjes van een oude jaren '30 kast. Ik droom lekker verder... Ik hoop dat ze binnenkort ook te koop zijn. Groetje, Mirjam (mirjamriet@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  143. Zo'n leuke stofjes ! Ik zou de giraf kiezen, grappig en een heel mooi soort blauw. Daar zou ik een meisjesrokje mee maken met een bijpassend T-shirt met applicatie... ♡

    BeantwoordenVerwijderen
  144. Prachtige stofjes! Mijn dochtertje is gek van dieren! Ik verkies de bambi om er een mooi jurkje met peter pan kraagje uit te maken.

    stephaniegrymonprez@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  145. Wauw!! Wat een mooie paneelstoffen! Ik vind ze allemaal schitterend, maar als ik zou moeten kiezen, dan zou ik voor de giraf gaan. Mijn dochter van 19mnd is nl. gek op giraffen. Ze heeft een pluchen giraffenhoofd ik haar kamertje hangen en die krijgt elke avond een nachtzoen en knuffel. Ze heeft ook prachtige blauwe ogen dn het petrolblauw van de stof zou haar ogen helemaal doen schitteren. Dus een mooie giraffenjurk voor de dochter als kers op de taart!

    BeantwoordenVerwijderen
  146. De korenbloem zou fantastisch zijn voor een zomerkleedje voor mijn blonde dochter. Als ze niet te hard groeit lukt eentje met kapmouwtjes nog wel met 1 paneel, anders komen er effen blauwe straps aan.
    Dat is zoooooo mooie stof :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  147. Heel mooie stofjes. Als ik moet kiezen dan de korenbloemen. Ik zie mijn dochter al staan in een rokje hiervan op haar communniefeest! ze zal zeker stralen!

    BeantwoordenVerwijderen
  148. OOOOhhhhhh wat mooi. Wil ze allemaal wel, maar vooruit de leeuw, vanwege zijn mooie kop. Wat het wordt? Een vast met de leeuw op de achterkant en "wollige" mouwen en voorkant, voor een van mijn dochters.

    BeantwoordenVerwijderen
  149. Proficiat met jullie collectie. Ik vind ze alle 6 prachtig. Ik kies voor de klaprozen en maak hiermee en A-lijn jurk voor de dochter zodat de print goed tot zijn recht komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  150. Heel mooie stofjes!
    Mijn oudste dochter vraagt constant naar een nieuw "bambi-kleedje", dus de sint zou me een heel groot plezier doen met het lichtroze bambi stofje. Zelf voel ik wel wat voor het stofje met de gouden glitters. Een nieuwe handtas voor de feestdagen lijkt me wel leuk!
    Ine Lentacker

    BeantwoordenVerwijderen
  151. Heel mooi allemaal, en supermoeilijk om een keuze te maken, maar als het dan toch echt moet .... bambi... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  152. Maaike van der Meijden25 november 2014 om 10:00

    Ik zou heel graag de klaprozen van de Sint krijgen. Dan maak ik ook nog eens iets voor mezelf in plaats van altijd alleen maar voor anderen en goede doelen... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sorry, mailadres vergeten... maaikevandermeijden@hotmail.com (hij 'pakte' de URL niet)

      Verwijderen
  153. Wat een superidee, jullie eigen stofjes! En wat een pareltjes, stuk voor stuk! Heel moeilijk kiezen dan ook, dus gooi mijn naam maar in een van de potjes. Ik laat me graag verrassen door de Sint!
    Wat ik ermee zou maken? Een typische 'Fynn-handgemaakte' tas lijkt me een leuke give-away (want dat is alweer een tijdje geleden). En met de rest van de stof zal er voor onze kleinste spruit wel een rokje uit kunnen verschijnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  154. Ik doe heel graag mee voor deze prachtige paneelstoffen. Ik ga voor de korenbloemen. Ofwel maak ik dan een kleedje voor mijn dochter ofwel een rokje voor mezelf. Ik zou het lichtgroene van het gras eruit halen om mee te combineren! annekedebremaeker@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  155. De korenbloemen vind ik super mooi, daar zou ik een bloesje mee maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  156. Ik zou een truitje in punta di roma met vooraan de leeuw, rest zou ik gebruiken om mijn lampenkap Severineborremans@msn@msn.com

    BeantwoordenVerwijderen
  157. och wat mooi, ik zou gaan voor de giraffe. Mijn moeder is daar fan van, voor haar zal ik een rokje maken

    BeantwoordenVerwijderen
  158. wauw wauw wauw! ik bestelde net de bambi en de giraf, dus de leeuw wil ik wel winnen :) projectjes genoeg in gedacht (boekentas, rugzak, hemdje, kleedje, ...)

    BeantwoordenVerwijderen
  159. Hallo,

    Ik zou graag meedoen voor de bambi!
    Waarom? Omdat mijn 15 maand jonge dochter een prachtig retrobedje heeft waar een bambi in hout uitgekerft is. Ik zou dus graag iets maken voor in het bedje, kussensloop gecombineerd met zachte roze velours (kussens kun je overal gebruiken), of lakentje als de print te groot is. Klinkt waarschijnlijk niet echt uitdagend voor jullie maar less is more, kledij zal ze direct uitgegroeid zijn en de combinatie met het bedje zou top zijn, bovendien heb ik nog maar 5 naailessen gehad :)
    liefs, Lindsay en Michelle
    lindsay.himpe@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  160. Ze zijn allemaal zo mooi ! Echt super. Ik heb iets met giraffen, dus hoewel ik de andere ook supermooi vind, zou ik toch voor de giraf gaan. Ik zou er een kleedje voor mijn oudste dochter voor maken, gecombineerd met een effen stofje. Alvast veel succes met de lancering van dit nieuwe project!

    BeantwoordenVerwijderen
  161. Oh my, ik zit hier te kwijlen, prachtig prachtig prachtig... Ik wil ze allemaal!!! De kleuren van de giraf zijn magnifiek, en zouden het perfect doen als A-lijntje voor mijn dochter!

    BeantwoordenVerwijderen
  162. Ze zijn allemaal super! maar de giraf en tijger vind ik er toch een tikkeltje uitspringen. Zou er een kleedje voor m'n dochter uit maken, model moet nog bepaald worden. Want de sint brengt enkele nieuwe boeken ;-) eventueel combineren met een effen katoentje om het niet volledig druk te maken. De kleine diertjes zouden dan weer gebruikt worden voor een eerste naaiseltje voor de toekomstige baby, misschien wel verwerken in een slaapzak...

    BeantwoordenVerwijderen
  163. Heel mooi! Ik kan niet kiezen! De bambi zou wel heel schattig zijn voor een kleedje voor mijn jongste dochter.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja, mijn e-mail adres: stassart(punt)erika(at)gmail.com

      Verwijderen
  164. Prachtig! Proficiat met jullie collectie. Ik was nog op zoek naar een mooi stofje om een gordijntje van te maken voor op mijn dochters zolderkamer. Ze heeft naast twee veluxen een schattig klein zolderraampje dat dringend een gordijntje nodig heeft. De bambi past perfect bij het kleurschema en design van haar meisjeskamer.

    BeantwoordenVerwijderen
  165. absoluut de uiltjes - voor een uber-schattig kleedje voor mijn dochter gecombineerd met intens geel voor lange herfstwandelingen in het bos...
    mathilde.geens@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen
  166. De bambi is super! Zou er heel graag kussentjes mee maken voor op mijn dochtertje Féline (vriendinnetje van bambi) haar kamer.
    Liselotte@jumpstart.be

    BeantwoordenVerwijderen
  167. Wat moeilijk om te kiezen... Maar stop mijn naam maar in het potje bij de korenbloemen :)
    Ssssssssspannend!
    eline_gryson@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  168. de leeuwen voor een stoere boekentas voor mijn zoon.
    eva.keymeulen@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  169. ik kies voor de hertjes! een ballettas voor mijn oudste dochter zou geweldig zijn of een luiertas voor mijn zwangere zus (als het een meisje is natuurlijk)! kizzeke@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  170. Oooo wat mooi... en ik ben duidelijk niet de enige! Zal ik jullie verrassen als de leeuw in mijn brievenbus terecht zou komen ;-))) Fijne dag, Dina PS Ik heb ook net ter info nog een mailtje met links van maaksels met jullie stoffen doorgestuurd.

    BeantwoordenVerwijderen
  171. oh ja! De leeuw of de giraf voor 1 van mijn 3 zoontjes, zal een gevecht worden haha! Ik zou er een hemdje of rugzakje van maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  172. Wat een toeval! Ik ben helemaal gek van die jurkjes van Someone, met grote dierentuin. Helaas gaan die maar tot maatje 128 en start dochterlief met 134... Vond ik nergens zo'n stofje tot ik vandaag mijn mailbox checkte! Hopelijk blijft het niet beperkt tot virtuele mail en mogen wij binnenkort een prachtig giraffenpaneel uit onze brievenbus halen...
    veerle_de_ridder@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  173. Wow! Leuk! Ik ga voor de leeuw. Zoonlief is zot van leeuwen. Het wordt een dekbedovertrek of een cape of ...
    ine.vandezande@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen
  174. super mooie stoffen, kan niet kiezen... Maar als het toch moet ga ik voor de uiltjes om er een hemdje meet te maken voor een van mijn zoontjes!
    evaveestraeten@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  175. help, ik kan niet kiezen... maar met de feestdagen in het vooruitzicht lijkt me een stoer leeuwen-hemdje voor onze Matthias een stoer plan!
    Die zalige leeuwen-blik op zijn rug, ik heb er zin in!
    Nu maar duimen :-)
    liesbethauwerx@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  176. Hier een keuze uit maken is zoooooo moeilijk, ze zijn stuk voor stuk prachtig!
    Maar als er toch echt moet worden gekozen, kies ik voor de giraf.
    Ik zou er een a lijntje uit maken, en van de stukjes die nog over zijn een leuke giraf knuffel.

    BeantwoordenVerwijderen
  177. Prachtige stofjes waar je heel veel leuke dingen mee kan maken. Als ik dan toch moet kiezen, dan ga ik voor de giraffen. Ik zou er kleedjes mee maken voor mijn twee prachtige dochters. Ze zijn zot op giraffen omwille van de lange nek!
    janinahoste@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  178. De giraf!! Gecombineerd met het giraffenstofje met blauwe achtergrond. En waarschijnlijk wordt dit dan een grote tas, gemaakt door mij, voor mij. Om al mijn spullen in te steken voor de naailes.
    mirella_vandezande@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  179. oooh...ik zou van de uiltjes iets willen maken voor de zoon...of de leeuw...de dieren van het moment voor hem. ik zou ze beide als voorpand gebruiken voor een trui...gecombineerd met mooie tricot...en van de kleine printjes iets voor de zus...oja!! matching outfit tijd!!!
    Irisvael@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  180. Ik zie dé perfecte naailestas in die prachtige bambistof :-) <3

    BeantwoordenVerwijderen
  181. Wat een schitterende stofjes, vooral die met de dieren. Waarbij de giraf er voor mij echt wel met kop en schouders boven uitsteekt.

    Ik zou dit combineren met gewoon hetzelfde blauw en heel misschien nog een blinkende paspel.

    Ik hoop echt dat de sint aan mij denkt dit jaar:)

    BeantwoordenVerwijderen
  182. Heel mooi! Ik ga voor de korenbloemen, voor kleedje voor mijn metekindje :)
    Mariancardoen@Gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  183. De giraf! Leuk om iets te maken bij mijn zoontje zijn dekbed overtrek!
    Gr daphne
    Dvandenberg@xmsnet.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  184. Ik ga voor de lange nek: mijn jongste zit bij de 'girafkes' op de creche, dus met dit stofje kan ik het perfecte kleedje en wat accessoires maken voor dit klasje

    BeantwoordenVerwijderen
  185. Ik ben heel braaf geweest en zie me in een rokje van al deze stoffen wel lopen. Nu waag ik mijn kans voor de korenbloemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  186. WAAAAAAUW, wat prachtige stofjes. Ik had dat wauweffect direct bij de leeuw en bij de giraf. Ik zou beiden combineren met de kleinere print van het dier. Voor mijn jongens wordt het steevast een hemdje met de leeuwenprint voor de feestdagen en voor mijn dochter een jurk of rokje voor de kerstdagen. Super!!!
    david.de.meyer1@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen
  187. Superstofjes! Mijn dochter Anna zit in haar uilenperiode, ik kan de uilenkleedjes, uilenpennenzakken, uilentassen, ... niet snel genoeg maken voor haar. Een uilenkleedje of rokje in dit toch wel bijzonder mooie stofje zou voor haar dus de max zijn! Denk dat ik voor een rokje ga, dan schiet er nog iets over voor een tas voor mezelf?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn mailadres voor het uiltje voor Anna: pascale.clauws@telenet.be

      Verwijderen
  188. Mijn mailadres voor het uiltje: pascale.clauws@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen