donderdag 2 mei 2013

Een bijzonder geboortepakket

Misschien weten jullie het al, misschien weten jullie het nog niet, maar Bambiblauw verwacht een kindje. Nee, nee, er wordt geen winkel ergens in het Leuvense geopend of een tweede webwinkel of iets dergelijks dat we liefkozend "ons kindje" noemen. Nope. Er wordt een echte baby verwacht. Eentje met tien vingertjes en tien teentjes. Dus is het bij familie Bambiblauw momenteel alle hens aan dek. Terwijl papa en de mama van de toekomstige spruit volop de zaak draaiende houden, maakte meter Brit alvast een paar prachtig geboortepakket.
 
Meter Brit koos voor de gekke uiltjes van Timeless Treasures (voor wie dit stofje wil: snel zijn is de boodschap, want het is tijdelijk terug in voorraad!). Hieruit maakte ze bakerdoek uit het boek Stof voor durf-het-zelvers en een pamperbroekje. Natuurlijk konden een paar andere essentials zoals een tuttendoekje, een fleecedekentje en een zeverdoekje niet ontbreken. We kozen daarvoor voor een paar van onze andere favoriete stofjes en uiteraard mochten ook de bolletjesstof van Michael Miller niet ontbreken. Het is al duidelijk dat deze baby met zijn/haar gat in de boter is gevallen met zo'n meter.

7 opmerkingen:

 1. leukleuk! Dat ziet er heel mooi uit!! Dat bambi-babietje heeft het inderdaad getroffen! Nog niet geboren en al zo voorzien van prachtkadootjes! Geniet nog van de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd! En wat een heerlijke creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat labeltje is echt supertof! En de naaisels ook natuurlijk :). En wij wachten geduldig verder op de minibambi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. proficiat , en de meter heeft zich al goed bezig gehouden , mooi

  BeantwoordenVerwijderen