donderdag 18 april 2013

De giga-vlaggenlijn van de Tetterende Tiretten

Vele handen maken licht werk, zo klinkt het wel eens. De Tetterende Tiretten voegden daad bij woord. Twee jaar geleden maakten ze al een prachtige vlaggenlijn met maar liefst 147 vlagjes. Iedereen die meegeholpen had, mocht de vlaggenlijn uitlenen om op feestjes te gebruiken. Na twee jaar had die vlaggenlijn héél wat feestjes meegemaakt en was het tijd voor een update. De Tiretten kozen er voor om deze keer drie vlaggenlijnen te maken: twee vlaggenlijnen in toile ciree te maken (lekker makkelijk om proper te maken) en om er eentje te maken in geweldige Petit Pan stofjes.
Hilde testte alvast de Petit Pan vlaggenlijn uit en als we zo de foto's bekijken, dan kunnen we er vanuit gaan dat die vlaggenlijn een groot succes is. En ze maakte er ook nog eens een bijpassende, feestelijke halsketting bij. Hopelijk hebben de Tetterende Tiretten er nog vele jaren veel plezier aan!

4 opmerkingen:

 1. Fijn om hier een stukje te lezen over onze vlaggenlijn. Een terecht stukje trots!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was inderdaad de eerste gelukkige tiret die deze vrolijke vlaggetjes mee naar huis mocht nemen! En we zullen er inderdaad nog héél lang plezier aan beleven!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalig! Jammer dat ik niet meer bij een naaiclubje ben. Anders stelde ik dit direct voor om ook te doen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da's een leuk idee, zo een gedeelde feestvlaggenlijn!
  Onthouden dus :).

  BeantwoordenVerwijderen