woensdag 5 augustus 2015

The Making of Happy Nature 2: Fotoshoot

Proficiat aan de winnaars van onze Give Away! Jullie mogen de adresgegevens doorsturen naar bambiblauw@gmail.comFotoshoot Happy Nature 2

De fotoshoot van Happy Nature 2 is samengevat in dit leuke filmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=uQmu8qKSZ3E

Mabl Photography zorgde voor een schitterende reeks beelden. Hij publiceerde al eerder in De Morgen Magazine,  de Standaard Magazine, hij is niet aan zijn proefstuk toe.
Neem zeker een kijkje op zijn website, of volg hem op Facebook, wij vinden zijn werk erg bijzonder. Ook zijn aanpak, zijn stijl, zijn omgang met de kinderen die model stonden, het was echt een hele fijne samenwerking!
Op onze facebookpagina kan je een fotoalbum bekijken met daarin alle foto's van de fotoshoot. Je kan er ook terugvinden welke patronen we gebruikten.

We zochten en vonden bijpassende T-shirts, leggings en kousen allerlei bij Kousen en Karton. De enthousiaste An heeft ons super goed geholpen met kiezen uit haar immense aanbod. Het perfecte adres om je outfit helemaal af te maken, of het nu voor mannen, vrouwen of kinderen is, als Kousen en Karton het niet heeft, dan bestaat het niet. De webshop bestaat op 13/9/2015 al 3 jaar. Zeker hun Facebookpagina in de gaten houden dan, er valt vanalles te winnen. Ik zou nu volger worden, als ik het al niet was!

Schoentjes voor de fotoshoot die moesten we niet ver gaan zoeken. Sinds de dochter een schoenmaat heeft waarvoor schoenen bestaan, gaan we al naar Hippe Schoentjes. Deze webshop verkoopt de leukste schoenen niet alleen online, maar ook in hun bakstenen winkel in Aarschot. Het was een kleine marteling om de mooiste schoentjes te kiezen uit zo'n schoenenparadijs (gelukkig ging Kim mee om knopen te hakken).Geen fotoshoot zonder:

panelen: Lore en Kim, jullie weten wat ik bedoel, dank jullie, heel erg!
veel naaiwerk vooraf: Lore, Timi, Kim, gouden handen en tonnen goede wil, ik ben jullie zo ontzettend dankbaar!
styling: Anneleen Massy was onze engel die de kindjes verwende
cameraman: Maarten Willems op zijn best
fotograaf: Manu Bloemen, knap werk
logistieke ondersteuning: Stijn, jouw hulp, bedankt
ouders van de modellen: dank jullie wel voor de hulp, jullie enthousiasme en prachtige kinderen
modellen:

Fien, kleine kapoen met de altijd aanwezige glimlach
Juliette, wist niet goed wat er gebeurde maar vond alles dik oke
Thomas, niet aan zijn proefstuk toe wat modellenwerk betreft, een natuurtalent, meteen op zijn gemak
Seynabou, haar snoetje heb je misschien al eens gezien bij Something Strange, Lily Balou of een ander leuk kindermerk, zo'n mooie meid
Amina, onze 11-jarige op haar eerste maar zeker niet laatste fotoshoot. Niet alleen lief en mooi maar ook zo goed in wat ze deed daar voor de camera. Met het record aantal foto's van die dag, en zo'n mooi resultaat (midden in de toetsen dan nog), prachtig gewoon!

Ook een woordje van dank aan alle bloggers die onze stof hebben uitgetest en hier een leuk blogbericht over maakten.
Een fotoalbum met alle foto's kan je op onze Facebookpagina en ons bord op Pinterest terugvinden. Een link naar alle blogberichten vind je hier.

En last but not least, geen panelen zonder jullie allemaal. Moest Bambiblauw geen stoffen verkopen, zou Bambiblauw er niet zijn en al helemaal geen panelen kunnen maken. Door jullie blijft de trein rijden, en ja, daar zijn we jullie ontzettend dankbaar voor!

Zelf aan de slag met onze panelen? Jouw foto's zijn altijd welkom in onze fotogalerij, of in onze mailbox.


2 opmerkingen:

  1. Joehoeeeeee! Gewonnen!!! Het keihard duimen heeft gewerkt! Ontzettend leuk! Ik ga nu mailen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Al de panelen zijn pareltjes! Gefeliciteerd aan de winnaars en proficiat met jullie fantastische stoffen en leuke shoot. Ik was dolgelukkig dat ik iets mocht maken met de leuke zonnebloemen.

    BeantwoordenVerwijderen