maandag 31 december 2012

In de kijker: de Zo Geknipt Sewalong

Zo geknipt! Sew Along
De laatste dag van het jaar. De hoogste tijd om eens stil te staan bij de goede voornemens voor het nieuwe jaar. Vijf kilo afvallen? Een marathon lopen? Of toch maar wat minder shoppen? Allemaal mogelijkheden, maar vergeet zeker ook de creatieve voornemens niet!

Tialda en Jos besloten een heuse sewalong te organiseren aan de hand van de 30 recepten uit Zo Geknipt. Iedere maand komen er twee recepten aan bod. Voor januari staat recept 26, de zwemtas en recept 16, de zakdoekdoos op het programma. November wordt de "kleine cadeautjesmaand" waarin alle kleinere projecten aan bod komen. Op het einde van het jaar zou je dus normaal gezien alle recepten uit het boek hebben uitgewerkt.

Lijkt je dat een uitdaging waar je je tanden wel wil inzetten? Surf dan naar de blog Zo Geknipt Sewalong voor meer informatie over de projecten en over hoe je je kant inschrijven. Wij kunnen zulke creatieve initiatieven alleen maar toejuigen!

1 opmerking:

  1. Dankjewel voor de promotie, het is zo'n leuk boek en met alle mooie stofjes die jullie verkopen wordt de sew along vast een hit. We hebben een heel jaar om veel van de mooie recepten te proberen!

    BeantwoordenVerwijderen