donderdag 11 oktober 2012

Leuvens Stiksel's Got Talent

Dinsdag 9 oktober stond al eventjes aangeduid in onze agenda. Het Leuvens Stiksel organiseerde een heus marktje waarbij de leden met een webwinkel de kans kregen hun spulletjes aan de man te brengen. Lieselot is al een hele tijd trots lid van dit fijne naaiclubje, dus mocht een stand van Bambiblauw zeker niet ontbreken. Dinsdagavond werden de nodige stofjes en patronen uitgestald in het Leuvens Stiksel lokaal. En natuurlijk was de coupondoos ook van de partij. Vele moedigen doken die doos in om vervolgens met een prachtige schat terug naar boven te komen.
Maar uiteraard was het niet zomaar het zoveelste marktje. Nee, het was ook de eerste signeersessie van Sanne en Riet. Dat wilden we voor geen geld ter wereld missen. De twee dames stelden vorige week nog hun boek "Zo Geknipt" voor en nu zaten ze daar stralend, als volleerde professionals, vakkundig berichtjes te pennen in de boeken van de fans. Het leek wel alsof ze nooit iets anders hadden gedaan.
Sanne en Riet hadden ook een hele hoop leuke maaksels mee uit het boek ter inspiratie. En je mag er zeker van zijn, we raakten geïnspireerd door die spulletjes! We bewonderden de kussens, het speurneuzentasje en de vaas van stof van heel dichtbij en zagen dat het goed was. Binnenkort vliegen we ook eens in ons eerste Zo Geknipt project, dat staat vast.
Bambiblauw heeft er nog een paar exemplaren van Zo Geknipt in voorraad. Dus als je snel bent, dan kan je binnenkort dit boek toevoegen aan jouw collectie!

6 opmerkingen:

 1. Dat zag er gezellig uit! Jammer dat Leuven zo ver is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Plezant verslagje! Benieuwd hoe jij er mee aan de slag gaat, aan stof geen gebrek alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die schone oranje bloemenstof ligt nu hier bij mij thuis te blinken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zag er leuk dus ondertussen enorm veel spijt dat ik er niet geraakt ben

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Godverse nek!! Zo mis ik alle fun!!
  Het zag er idd leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen