donderdag 23 april 2015

Wij geven weg: een workshop Lotte Martens twv 90€

Karla wint het gesigneerde exemplaar van Remi & Cosette


De winnaars van de tattoos zijn:
Kathleen Schotte
Kaat Leytens
Lies Verbeke
Diana Biemans
Annelies Vansantvoet
Kim Huygens
Greet Putteneers
Lore Vanhellemont
Carolien Thijs
Kelly Jennekens

Proficiat!
Jullie mogen jullie gegevens doorsturen naar Valerie BooneDe prachtige stoffen van Lotte Martens die kennen jullie intussen wel.
Wist je dat ze ook workshops geeft? Op 9 mei is er bijvoorbeeld een workshop "pimp je sjaal".Lotte Martens geeft 1 plaats in deze workshop (twv 90€) weg aan een van jullie. Reageer op deze post en overtuig ons waarom jij de workshop wilt volgen. De winnaar wordt uitgekozen op 30 april.
Veel succes!
Een overzicht van alle workshops kan je hier vinden.


Oh ja, bij iedere bestelling Lotte Martensstof in onze webshop kreeg je tot nu toe een met de hand geprinte linnen zak. Wel, Lotte voorzag nu een prachtige nieuwe goodie: een broche. Gratis en voor niks, bij je bestelling Lotte Martensstof (zo lang de voorraad strekt, maar die is pas aangelegd, dus dat komt wel goed)!26 opmerkingen:

 1. Het patroon van een outfit zelf tekenen kan ik (nog) niet, maar door de stoffenkeuze geef je al een zet in de juiste richting naar een unieke en gepersonaliseerde outfit. Het lijkt me dan ook super om nog meer van jezelf erin te stoppen door je eigen stof te kunnen ontwerpen ! En wat is er beter geschikt dan een sjaal om de aanzet hiervoor te geven !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom ik dolgraag naar die workshop zou gaan? Omdat ik het werk van lotte Martens prachtig vind en omdat ik van 3 tot 16 mei alleen thuis ben met de kinders (man in buitenland) en dit dus de ideale pauze middenin zou zijn om mijn batterijtjes op te laden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Basic outfit met een topaccent; that's my look!
  Graag dus! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pimpen... Dat is een beetje mijn tweede naam... Ik heb veel pimpmateriaal in mijn kast liggen, maar soms heb ik net dat zetje nodig om er mee aan de slag te gaan. Een workshop lijkt me het ideale duwtje in de rug!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh die workshop zie ik helemaal zitten.
  Creatief bezig zijn is de perfecte manier om mijn gedachten te verzetten en dat kan ik momenteel wel gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Omdat mijn zus in september trouwt en ik al een kleedje heb, maar nog geen passende sjaal ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou graag meedoen omdat ik wel al eens experimenteerde met textielverf, maar nu wel eens wil leren hoe het nu écht moet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een heerlijk creatieve workshop die ook nog vrij dicht bij huis is, zie ik echt wel zitten. Een zelfgemaakte sjaal komt hier wel van pas, aangezien ik haast het hele jaar rond een sjaal draag. Ik heb al sjaals gestikt en een heel grote gevilt. Zo eentje pimpen met een zeefdruktechniek onder de excellente begeleiding van Lotte Martens lijkt me heel fijn en uniek!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, na een ellenlange personeelsvergadering *geeuw* is dit super nieuws!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alsof jullie gedachten kunnen lezen! Vorige week klikte ik het boek bijna in mijn winkelmandje, tot ik zag dat ik eerst een winpoging kon wagen. Vandaag googelde ik Lotte Martens om haar workshopkalender eens te bekijken, en nu valt er hier eentje te winnen! Als dat geen voorteken is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Iemand die haar passie voor textiel volgt en wondermooie stoffen maakt, daar heb ik respect voor! maar als die persoon ook haar kennis deelt komen de dan niet ver uit bij de workshops van Lotte Martens? Zou graag de workshop volgen om kennis te maken met haar passie en technieken voor textiel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben geloof ik nooit te zien zonder mijn sjaal. Tenzij aan het zwembad. Als ik win gaat die sjaal wellicht de kast niet zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. voor de meter van mijn kleine meisje, zo gepassioneerd als ze is

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn Bobonne, met wie ik heel goed overeen kom, wordt op 6 juni 90 jaar. Zij let nog steeds erg op haar kleding en draagt bij elke outfit een gepaste sjaal. Een zelfgemaakte sjaal zou dus het perfecte cadeau zijn voor haar 90ste verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hier een grote sjaalliefhebber, maar vooral een liefhebber van nieuwe technieken leren! Valerie boone breide mijn kennis al uit, hopelijk lotte ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De stoffen van Lotte Martens zijn stuk voor stuk pareltjes en onder haar hoede een stuk 'naakte' stof onder handen nemen lijkt mij een geweldige ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ooooh!!! Leuk!!! Awel, ik doe mee omdat ik verslaafd ben aan sjaallekes! Beter dan chocolade, je wordt er niet dik van en het houdt je warm...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jeej, won net tattoos, maar zo'n workshop zou helemaal super zijn!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik doe graag mee! De stoffen zijn prachtig, en het lijkt me een fantastische ervaring om deze workshop te kunnen volgen! Ik draag ook elke dag een sjaal, dus een zelf onder handen genomen, uniek exemplaar zou echt geweldig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Omdat ik hou van fietsen, maar 'stijlvol' en 'tweewieler' vaak niet in dezelfde zin passen. En 's ochtends is het nog zo fris op de fiets dat een sjaal onmisbaar is!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Op 9 mei is het de verjaardag van manlief, dus het zou toch een geweldig cadeau voor hem zijn om een hele dag quality-time te hebben met de kinderen, niet? Het lijkt me super om de workshop te mogen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Annelies Deville29 april 2015 om 12:38

  Scarf-face, that's me! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Omdat ik een sjaaltjesmens ben, dat beetje extra warmte en bescherming en warmte in de buitenwereld neem ik met me mee.

  BeantwoordenVerwijderen