dinsdag 5 maart 2013

En de winnaar is...

Jullie hebben niet stilgezeten de afgelopen twee jaren. Dat is duidelijk na het zien van al die fantastische inzendingen. We zagen wondermooie kledingstukken voor jong en oud, handige tassen en schattige kadootjes voor kleine mensjes. We vonden zelfs een geweldig gedichtje terug tussen al die reacties en Facebook berichten! Maar er kan maar een iemand aan de haal gaan met die fantastische prijs en daarvoor schakelden we een onschuldige hand in. Deze onschuldige hand trok de inzending van Karen als winnende inzending.
Zij stuurde ons via Facebook deze twee foto's van haar kleurrijke jurkje. Die foto's in combinatie met dat eerste lentezonnetje, doet ons alvast verlangen naar mooie, zomerse dagen. Het kriebelt nu al om ook zo een prachtige jurk te gaan maken waarmee we binnenkort langs de terrasjes kunnen paraderen. Karen, mail ons even je gegevens door en dan proberen we zo snel mogelijk het pakketje tot bij jou te krijgen!

8 opmerkingen:

 1. Waaaw, Karen straalt ook, hé!!! Proficiat!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh en trouwens, het tweede pakket ging mee met bestelling nummer 7005. Proficiat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig voor Karen! En ik zal dan die zwanenstof toch maar zelf moeten bestellen zeker .... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wouuuuuwwww! Heb ik geluk :D ik ben echt MEGA blij :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van harte! Mag ik je vragen welk patroon je hebt gebruikt voor de jurk? Ik heb deze stof ook al een tijdje liggen en ben nog zoekende naar een mooi patroon...

   Verwijderen
  2. Volgens mij is dit het bekende Burda 7828 jurkje.

   Verwijderen
 5. proficiat!
  En bambiblauw doe zo verder!! :-) op naar de volgende 2 jaar...

  BeantwoordenVerwijderen