vrijdag 25 januari 2013

La Famille Victor

We zien over heel de wereld dat getalenteerde doe-het-zelvers hun eigen patronen op de markt brengen. Denk maar aan Colette Patterns en Megan Nielsen, maar ook in eigen land schieten de zelfstandige patroonlijnen uit de grond. In onze webshop kon je al langer het Jacob en het Charlie-patroon van Zonen09 kopen en deze patronen zullen binnenkort het gezelschap krijgen van La Famille Victor.
Maar zeg niet zomaar een naaipatroon tegen een patroontje van La Famille Victor. Oh nee! Het is zoveel meer. Door elk patroon kan je een blik werpen in het leven van deze Belgische familie. Het zijn allemaal kleine tafereeltjes die je te zien krijgt: een theevisite bij madame Victor, gaan wielrennen met vader Maurice of het spelen met de kinderen op een luie regendag. Bij iedere gebeurtenis hoort natuurlijk ook een kledingstuk: een rok, een wielertruitje, een comfortabele jurk,... De patronen vormen als het ware een heuse soap waarbij jij de verhaallijn kan aanvullen. Je kan een patroon apart kopen of twee patronen in een handig mapje. In zo een mapje zit ook nog eens een leuke extra: een recept voor een taart bij de theevisite, een trainingslogboekje of een fietsroute zodat je in de sporen kan treden van vader Maurice,...
Achter het concept zit de Gentse Isabelle. Zij is al sinds jongs af in de weer met stofjes en naaimachines. Al jaren merkte zij dat leuke naaipatronen moeilijk te vinden is en daarom besloot ze het heft in eigen handen te nemen. Voor de illustraties en de uitwerking van de unieke patroonboekjes nam ze twee getalenteerde dames, Katrien en Kathy, onder haar vleugels. Samen hebben ze een pracht van een product op de markt gezet dat waar wij alvast dolenthousiast over zijn!
De patronen zullen vanaf woensdag 30 januari te koop zijn in de Bambiblauw webshop. Nog enkele dagen geduld dus!

7 opmerkingen: