dinsdag 19 februari 2013

Bambiblauw bestaat twee jaar!

En dat twee-jarige bestaan willen we graag vieren met jullie! Zonder jullie was Bambiblauw nooit het succes geworden dat het vandaag is. Daarvoor willen we jullie graag bedanken. Dat gaan we op twee manieren doen. 
 
Met een giveaway bijvoorbeeld via deze blog. Wat moet je doen? Eenvoudig. Laat ons zien wat jij al gemaakt hebt met stof die je in onze webshop kocht. Het maakt niet uit of het een jurkje of hemdje is voor je spruit, een pracht van een tas of een kussensloop. Laat ons het project zien waar jij trots op bent. Laat een linkje in de reacties achter naar een blogbericht over dit project of een foto op flickr of op Facebook en doe dit voor 18u op vrijdag 1 maart 2013. Wij zijn alvast zeer benieuwd! Uit jullie inzendingen gaat een onschuldige hand één winnaar kiezen die een Bambiblauw pakket krijgt met daarin onder andere een metertje zwanenstof, een leuke strijkapplicatie, flockfolie en een tof patroontje. 
Voor de tweede manier gaan we Willy Wonka achterna. De komende twee weken kan het zijn dat er een gouden lotje bij jouw bestelling zit. We hebben willekeurig een ordernummer geselecteerd dat binnen dit en twee weken waarschijnlijk wel zal passeren en bij die order, steken we het tweede Bambiblauw pakket. Gewoon. Omdat het kan. Dat Bambiblauw pakket bestaat onder andere uit een metertje spots gold van Dear Stella, flockfolie, te gek viking lint en een patroon voor een zonnehoedje.

Jullie weten wat jullie te doen staat: laat ons je favoriete project zien of plaats gewoon een paar bestellingen de komende twee weken.
Op dinsdag 5 maart maken we de winnaar van de giveaway via de blog bekend!